Mono lazerde Kyocera farkı!

Japon Kyocera Mita güç ve işlevselliği arttırmak için tasarlanmış yeni ürününü tanıttı...

Mono lazerde Kyocera farkı!

Dünyanın önde gelen baskı ve kopyalama cihazları üreticilerinden Japon KYOCERA MITA güç ve işlevselliği arttırmak için tasarlanmış yeni mono lazer yazıcısını masaüstü cihaz kullanıcılarının beğenisine sundu. Yüksek hızı ve kapladığı az yerle FS-1120D bireysel kullanıcılar için uygun.

FS-1120D 30 sayfa/dak.hıza sahip olup, dubleks özelliği ve güçlü işlemcileri sayesinde gerektiğinde yoğun baskı işlerinin bile kolaylıkla üstesinden gelir.

FS-1120D sessiz çalışma ve az yer kaplama gibi masaüstü cihazlar için vazgeçilmez olan faydalara sahiptir. FS-1120D net ve yüksek çözünürlükte çıktı verdiğinden günlük ofis uygulamaları için idealdir. Aylık maksimum 20.000 sayfa baskı kapasiteli FS-1120D sağlam tasarıma ve güvenilir performansa sahiptir.

Hız, sessizlik ve güvenilirlik

Hız, sessizlik ve güvenilirlik

FS-1120D ECOSYS konseptine uygun olarak uzun ömürlü parçalara sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Düşük toner atık sistemine sahip makine, geleneksel toner sistemleri ile karşılaştırıldığında, toner atığını hacimsel olarak önemli ölçüde azaltır.

Standart olan 250 sayfalık kâğıt tepsi kapasitesi, istenildiği zaman maksimum 500 sayfaya kadar genişletilebilir. FS-1120D'de 50 sayfalık Bypass ünitesi bulunmaktadır, bu özellik sayesinde maksimum 220 grama kadar kâğıtlara baskı yapılabilir.

KYOCERA MITA Avrupa Ürün Müdürü Maki Nagao yeni FS-1120D ürünü hakkında: "FS-1120D hızlı, sessiz çalışma ve güvenilir operasyon sunar. Bu özellikler masaüstü bir cihazda çok önemlidir. Bu makineler ayrıca yoğun ortamlarda, yüksek kapasiteli baskı işleri için yeterli kâğıt kapasitesi sağlamaktadırlar. Kyocera' nın eşsiz ECOSYS konsepti sayesinde kullanıcılar Kyocera'nın ünlü düşük sayfa başı maliyetli, çevreye duyarlı teknolojisinden fayda sağlarlar.''


Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları