Moto G6 ve Moto E5 ve Fazlası Yine Sızdı

Motorola'nın gelecek yeni telefonları Moto G6, Moto G6 Plus, Moto E5 ve Moto E5 Play internette bir kez daha kendini gösterdi!

Moto G6 ve Moto E5 yine sızdı

Çeşitli ülkelerde düzenlenen dosyalama süreçleri olmasaydı, muhtemelen piyasaya sunulmaya hazırlanan yeni akıllı telefonlar hakkında daha az bilgi bulabilir ve hatta piyasaya çıkana kadar haberimiz bile olmayabilirdi. Ancak neyse ki böylesi dosyalama süreçleri var ve bu bilgiler bir şekilde gün yüzüne çıkabiliyor. Dolayısı ile teknoloji şirketleri bir akıllı telefon üzerinde çalışmaya başlamadan bile haberimiz oluyor, en azından adını ve hakkında birkaç farklı bilgiyi öğrenebiliyoruz.

Daha önce de Motorola'nın gelecek yeni akıllı telefonları hakkında bilgiler ortaya çıkmıştı. Bu defa da sertifikasyon bilgileri yayınlandı. Taylant ve Endonezya üzerinden yapılan başvuru belgeler bize yeni telefonlarla ilgili detaylı bilgi vermiyor olsa bile, en azından Motorola'nın telefonlarının yolda olduğunu gösteriyor.

Yayınlanan raporda neler var?

Raporda XT 1922-1, XT 1925-7 ve XT 1924-3 ve XT 1926-5 olarak görünen yeni modeller, muhtemelen karşımıza Moto G6, Moto G6 Plus, Moto E5 ve Moto E5 Play olarak çıkacak. Bu telefonlar için ise çok beklememiz gerekmeyecek. Bu ay içinde gerçekleşen Mobil Dünya Kongresi de artık sona erdiğine göre, akıllı telefonlar için yeni bir fuar beklemeyeceğiz.

Telefonların tanıtılmasına kısa bir süre kala, Moto G6 özellikleri ve hatta fiyat bilgisi bile sızacaktır. Ancak bunun için biraz daha süre lazım olduğu muhakkak.

Okuyucu Yorumları