Motorola'dan yeni bir telefon ve yeni modlar

Motorola IFA 2017'de yeni telefonları ve telefonlara yeni seçenekler getiren modları ile görücüye çıktı

Motorola IFA 2017'de şov yaptı

Berlin'de gerçekleştiren ve CHIP Online olarak yerinde takip ettiğimiz ve gelişmeleri an be an aktardığımız IFA 2017 fuarının başlamasına bir gün kala teknoloji firmaları en yeni ürünlerini özel lansmanlar eşliğinde tanıtıyorlar. Geçtiğimiz yıllarda yeni telefonları ve telefonların işlevselliğini artıran "mod" adı verilen eklentilerle akıllı telefon dünyasında yeni bir çığır açan Motorola bu yıl da geleneği bozmadı ve yeni telefon modelleri ve modlar ile "çıkartma" yaptı. Yüksek performansı ile öne çıkan Moto X4 ve yenilenen donanımı ile Moto Z2 Force ile akıllı telefonlar cephesinde, 3D ses kalitesi ile 360 derece 4K video çekebilen yeni kamera modu ile eklentiler dünyasında ses getiren Motorola'nın IFA 2017'de tanıttığı ürünleri mercek altına alalım.

Kaliteli yazılım ve yeni seçenekler: Moto X4

Kaliteli yazılım ve yeni seçenekler: Moto X4

Özellikle yazılım kalitesine verdiği ağırlıkla öne çıkan ve kullanıcılara sezgisel, daha akıllı ve kullanımı kolay bir cihaz sağlamayı hedefleyen Moto X4 şimdi çok daha işlevsel.

Çok daha akıllı bir kamera
Moto x4'ün akıllı kamerası, sadece fotoğraf çekmekten fazlasını yapıyor. Landmark Detection özelliği ile bir kartviziti kolayca tarayabiliyor ya da selfie'lerinize birçok animasyon ekleyerek renk katabiliyorsunuz. Üstelik 12 MP ve 8 MP çözünürlük sunan arka kameraların "otomatik odaklı pixel" teknolojisi sayesinde profesyonel kalitede görüntüler oluştururken adaptif düşük ışık modu ve yeni "panoramik selfie" özelliği bulunan 16 MP ön yüz kamerası, daha geniş bir arka planla çok daha etkileyici selfie'ler çekmenize yardımcı oluyor.

Daha uzun pil ömrü ve daha dayanıklı yapı
3000 mAh bataryası ve güçlü performansının yanında Moto X4 tasarımıyla hem suya hem de darbeye dayanıklı olarak geliştirilmiş. Corning Gorilla ekranı sayesinde ekranı çizilmeyen cihaz, gücün yanında şıklığı ile de ilgi çekiyor.

Moto Z2'ye Force Edition dopingi

Moto Z2'ye Force Edition dopingi

Yeni Moto Z2 Force Edition, çatlak ve çizikleri, hatta kırılmayı engelleyen ekran teknolojisi, ince ve şık metal tasarımı, çift 12 MP kameraları ve mümkün olan en hızlı bilgi transferini sağlayan performansı ile bildiğiniz tüm limitleri zorluyor.

Yüksek performans ve dayanıklılık
Yeni Moto Z'nin çatlamaya ya da kırılmaya karşı garantili 5.5 Quad HD AMOLED ekranı, 7000 serisi alüminyum gücüyle güçlendirilen ince ve şık tasarımı tüm teknoloji severler için onu bir adım öne çıkarıyor. Güçlü bataryası sadece birkaç dakika şarjla 8 saatlik ekstra güç sağlayan TurboPower teknolojisi ile desteklenen yeni Moto Z2 Force, sizi asla yarı yolda bırakmıyor. Güçlü Qualcomm® Snapdragon ™ 835 ile gelen cihaz, kullanıcılara büyük dosya ve uygulamaları kolayca indirme ya da müzik ve videoları zahmetsizce izlemede rakipsiz performans sağlarken aynı zamanda mümkün olan en hızlı veri transferini de ulaşılabilir kılıyor.

Profesyoneller gibi fotoğraf çekin
Moto Z2 Force Edition, iki kamerasıyla iki kat kalite vadediyor. İki 12 MP kamera, kullanıcıların arka ya da ön plana bulanıklaştırma efekti eklemesine ve alan derinliğini yakalamasına olanak sağlıyor, en kaliteli fotoğrafların çekilmesi için bu kusursuz kameralar birlikte çalışıp size eşsiz fotoğraflar sunuyor.

360 derece video kaydı için yeni bir mod

360 derece video kaydı için yeni bir mod

IFA 2017'de görücüye çıkan ve Tüm Moto Z cihazlarıyla birlikte çalışabilen yeni 360 kamera modu ile telefonunuzu, her şeyi anında yakalayan 360 derecelik bir kameraya dönüştürebiliyorsunuz. Sadece bir tık ile 360 derecelik 4K videolar kaydedebiliyor, görüntülediğiniz yönün sesini de 3D olarak alan özellik sayesinde videolarınızın ses kalitesinin belirgin olarak arttığını deneyimleyebiliyorsunuz.

Okuyucu Yorumları