MWC 2017'nin Gizli Kalan 5 Yıldızı!

MWC 2017'de sessiz sedasız tanıtılsa da, pek çoğumuzun gözünden kaçmış da olsa, bu 5 telefon bahsedilmeyi hakkediyor!

MWC 2017'nin gizli kalan 5 yıldızı!

MWC 2017, pek çok dev markanın, önemli telefon modellerine sahne oldu. LG, G6 ile yeni amiral gemisi sezonunu açtı; Nokia efsanevi 3310'un yenilenmiş modelini tanıttı. Ancak bu şaşalı haberler, sektörün küçük oyuncularının da etkinlikte var olmadıkları anlamına gelmiyor.

Bu yazımızda, pek çok kişinin gözden kaçırmış olabileceği, MWC 2017'de sessiz sedasız tanıtılan 5 etkileyici telefonu tanıtıyoruz...

Gionee A1

5.5 inç'lik, 1080p çözünürlük sunan ekranı ile ilk bakışta etkileyici bir görünüm sunuyor. MediaTek Helio P10 yonga seti üzerine kurulu olan telefon, 4GB RAM'e sahip. Ön kamera 16 megapiksel çözünürlük sunarken, arka kamera 13 megapiksel çözünürlükle geliyor. Bu da, alışılmışın aksine, ön kameranın ana kameradan daha fazla çözünürlük sunması anlamını taşıyor.

64GB dahili depolama alanı ile gelen Gionee A1'de, 4.010mAh'lık büyük bir de pil bulunuyor. Öncelikle Hindistan ve Nepal'de satışa sunulacak olan telefonun fiyatı ise, 349 Euro seviyesinde. Avrupa'da satışa sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor.

Gionee A1 Plus

Gionee A1 Plus
Gionee A1 Plus

Gionee A1'in büyük ağabeyi, 108op çözünürlük sunan, 6 inç'lik büyük bir ekranla geliyor. Metal kasanın altında, MediaTek'in Helio P25 yonga seti ve 4GB RAM bulunuyor. 64GB'lık dahili depolama alanına sahip olan telefon, ihtiyaç duyduğu gücü, 4.550mAh'lık yüksek kapasiteli pilinden alıyor.

Yine öncelikle Nepal ve Hindistan'da piyasaya çıkacak olan telefonun üzerinde, 499 Euro'luk fiyat etiketini göreceğiz.

General Mobile GM6

General Mobile GM6
General Mobile GM6

General Mobile yeni nesil Android One cihazını MWC 2017'de tanıttı: GM6. 5 inç'lik HD ekran, dört çekirdekli MediaTek işlemci, 3GB RAM, 32GB dahili depolama alanı ve 3.000mAh'lık batarya, dikkat çeken özellikler arasında. Ön kamera 8 megapiksel, arka kamera ise 13 megapiksel çözünürlük sunuyor.

General Mobile, yeni telefonunu Türkiye ile birlikte 45 ülkede piyasaya sürmeyi amaçlıyor. Fiyat bilgisi ise henüz yok.

HiSense A2

HiSense A2
HiSense A2

Ön yüzünde 5.5 inç'lik Ful HD bir ekranın sahibi olan HiSense A2, arka yüzünde ise, e-ink ile çalışan, ikinci bir ekrana sahip. Bu tip iki ekranlı telefonları aslında ilk kez görmüyoruz; Yotaphone 2'de de benzer bir durum söz konusuydu. Ancak HiSense, başarılı olamayan Rus şirketinin aksine, bu işi başaracağına inanıyor.

4GB RAM, 64GB dahili depolama alanı, 16 megapiksel arka kamera ve parmak izi okuyucu, açıklanan özellikler arasında. Piyasaya çıkış tarihi ya da fiyat konusunda herhangi bir bilgi ise verilmedi.

Nubia N1 Lite

Nubia N1 Lite
Nubia N1 Lite

Göze hoş görünen tasarım ve kompakt kasa, Nubia N1 Lite, ilk bakışta bile etkileyici bir telefon haline getirmeye yetiyor. 5.5 inç'lik ekran, 720p çözünürlüğe sahip. Telefonda 2GB RAM, 16GB dahili depolama alanı bulunuyor. LTE desteği sunan telefonun batarya kapasitesi ise, 3.000mAh.

Arka kamera 8 megapiksel çözünürlükle gelirken, ön kamera 5 megapiksel çözünürlük sunuyor. Nubia N1 Lite'da ayrıca, arka kısma yerleştirilen bir de parmak izi sensörüne yer verilmiş. Telefon, Mart ayı içerisinde Almanya, İtalya, İspanya ve Çek Cumhuriyeti'nde satışa çıkacak.

Okuyucu Yorumları