Navigon'un gelişmiş GPS'leri tanıtıldı!

Navigon'un iki yeni max modeli 3300max ve 4350max birçok teknolojik özelliği barındırıyor...

Navigon'un gelişmiş GPS'leri!

Navigon'un en üst düzey serisi olan max modelleri, seriye eklenen yeni modeller ile zenginleşiyor.

Navigon MyRoutes, tüm max modellerinde yer alıyor. Bu akıllı özellik, kullanıcının navigasyon sistemini kendi sürüş stiline göre adapte etmesine olanak sağlıyor ve her zaman en optimum güzergah olan "MyRoute" dışında iki alternatif güzergah daha sunuyor. Güzergahın belirlenmesinde aynı zamanda haftanın hangi gününde ve günün hangi saatinde olunduğu da dikkate alınıyor. Bir diğer kullanışlı özellik de Navigon Akıllı Park fonksiyonu. Bu özellik sürücülere varacakları yere yaklaştıklarında, en yakınlardaki park yerlerinin irtibat bilgileri gibi değerli bilgiler veriyor. TMC Güzergah Bilgisi (Routing Info) (2) ayrıca sürücüye çeşitli seçenekler sunuyor. Örneğin,

Trafiğin sıkışık olduğu durumlarda, navigasyon cihazı alternatif bir güzergah belirliyor, mesafeyi ve varış saatini güncelliyor ve orijinal güzergaha devam etme ya da önerilen değişikliğe uyma kararını sürücüye bırakıyor.

Navigon'un harita desteği

Navigon'un harita desteği

Bölgesel haritalar (1) içeren NAVIGON 3300max, max ürün ailesinin giriş seviyesi cihazı. Ek özellikler arayanlar da bu özelliklere küçük bir ek ücret ödeyerek sahip olabiliyor. Yeni Navigon 33max serisi modellerinden farklı bir tasarıma sahip olan Navigon 4350max, daha fazla özellik içeriyor ve daha fazla ihtiyaca karşılık veriyor. Krom çerçevesi ve parlak piyano siyahı kaplaması, Navigon'un üst sınıf ürünlerinin tasarımda da iddialı olduğunu kanıtlıyor.

Telefon numaralarının cep telefonundan navigasyon cihazının belleğine aktarılmasını mümkün kılan Entegre Bluetooth kiti (el kullanımı gerektirmeyen) içeren 4350max modeli ve diğer 43max serisi modeli (3) tasarımlarıyla öne çıkıyor. Sesli TMC (4) özelliğine sahip olan Navigon 4350max ayrıca herhangi bir trafik sıkışıklığı durumunda, sıkışıklığın durumu, yeri ve sebepleri ile ilgili bilgi veriyor.

1 Türkiye'de mevcut.
2 TMC, Türkiye'de bu özellik henüz mevcut değil. TCK tarafından veri iletimi başladığında servis otomatik olarak devreye girecek.
3 Harita materyali: 40 Avrupa ülkesi+ Türkiye
4 TMC, Türkiye'de bu özellik henüz mevcut değildir. TCK tarafından veri iletimi başladığında servis otomatik olarak devreye girecek.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları