Neden iPhone 15'e geçmelisiniz? Cevabı bu yeni Apple web sayfası veriyor

Apple, artık satışta bile olmayan eski iPhone modellerinden iPhone 15 modellerine geçmenizi sağlamak için yeni bir web sayfasını hayata geçirdi.

Neden iPhone 15'e geçmelisiniz? Cevabı bu yeni Apple web sayfası veriyor

Apple, tüketicilere yıllardır ürettiği her cihaz için işe yarayan bir ürün karşılaştırma aracı sunuyor. Bu araç sayesinde halen satışta olan modelleri karşılaştırmak için Karşılaştır menü öğesine dokunmanız yeterli oluyor. Yeni ürünlerin tüm özelliklerine hızlıca göz atmak istiyorsanız bu araç oldukça kullanışlı ve yükseltmeleri kolaylıkla anlayabiliyorsunuz.

Ama satıştan kalkmış olan iPhone 12 ve daha eski iPhone modellerine sahipseniz, bu sayfadan yeni bir iPhone 15 almanın size ne kazandıracağını görmeniz mümkün değil. Neyse ki Apple, artık eki bir iPhone modeline sahip olanlara iPhone 15 satın aldıklarında neler kazanacaklarını gösteren bir sayfası daha var.

Reasons to Upgrade (Neden Yükseltmelisiniz) başlığını taşıyan yeni sayfa, önceki nesil model yerine en yeni telefonlardan birini seçmenizin tüm nedenlerine daha iyi bir bakış sunarak iPhone karşılaştırma sayfasını tamamlıyor.

Uzun süreli iPhone sahipleri, her yeni iPhone modeliyle beraber gerçekten telefonlarını yeni modele yükseltmelerine gerek olup olmadığını merak ediyor. Her yıl yeni bir iPhone alabilecek bütçeye sahip olsanız da, bunun gerekli bir harcama olmadığı rahatlıkla söylenebilir. Çoğu kişi aynı iPhone modelini iki yıl ve daha uzun bir süre boyunca kullanıyor. Kullanıcılar için şu anda akıllı telefon sektöründeki genel akım, akıllı telefonları eskisinden çok daha uzun süre kullanmaya devam etmek gibi gözüküyor.