Hayranların çabasına rağmen Netflix'in iptal ettiği Warrior Nun, başka bir platformda devam edecek

Netflix'in iptal edilen dizileri yeniden hayata döndürdüğü zamanları hatırlıyor musunuz? Şimdi ise bu durum tersine dönmüş gibi görünüyor. Netflix tarafından iptal edilen Warrior Nun'ın, farklı bir platformda devam edeceği açıklandı.

Netflix iptal etmişti, başka bir platformda geri dönüyor

Netflix'in önemli bir hayran kitlesine sahip olan dizisi Warrior Nun'ın yeni sezonu için ne gibi planları var? Ne yazık ki hiç bir planı yok... Platform, seriyi iptal ettiğini geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.

Yine de dizinin hayranıysanız, yeni bir haber sizi mutlu edecek. Dizinin mimarları, Warrior Nun'ın geri döneceğini ve yeni bir yuva bulduğunu söylüyorlar.

Haber, 28 Haziran'da tweet atan Simon Barry tarafından duyuruldu. Barry attığı tweet'te "bugün resmi olarak bildirmekten mutluluk duyuyorum ki, sizlerin ortak sesi, tutkusu ve inanılmaz çabaları sayesinde #WarriorNun geri dönecek ve hayal edebileceğinizden çok daha EPİK olacak. Daha fazla ayrıntı gelecek! YAKINDA! Teşekkürler!!" dedi.

Netflix, hayranların diziyi iptalden kurtarma çabalarına rağmen geçen ay Warrior Nun'ı iptal etmişti. Dizi, Warrior Nun Areala adlı çizgi romana ve aynı adlı karaktere dayanıyor.

Warrior Nun'ın 3. sezonu hangi platformda olacak?

Barry, Warrior Nun'ın hangi platforma geleceğini, nasıl bir konuya sahip olacağını ya da orijinal oyuncu kadrosunu içerip içermeyeceğini söylemedi. Ancak en iyi yayın platformlarından birine dönmesi muhtemel.

Dizi, ikinci sezon Rotten Tomatoes'da 5,000'den fazla oyla %99 gibi muazzam bir izleyici puanına sahip. Ayrıca dizinin eleştirmen puanı da 100...