Nexus 5 için yolun sonu mu?

Yeni bir ipucuna göre Google, Nexus 5'i öldürmeye hazırlanıyor olabilir!

Nexus 5 için yolun sonu mu?

Şimdiye kadar Google'ın Nexus 6'nın yanında Nexus 5'in de satmaya devam edeceğine inanılıyordu. Ancak yeni ortaya çıkan bir bilgi, Nexus telefon sahibi olmak isteyenlerin, 6 inç'lik dev modele mahkum kalabileceğini gösteriyor.

İngiltere'de ikamet eden RedBlueGreen takma isimli bir XDA üyesinin Google'dan aldığı bir epostaya göre firma, Nexus 5'in (veya kullanıcının değiştirilmesini istediği 32GB'lık modelin) üretiminin durdurulduğunu söyledi. Sözkonusu epostada şunlar yazıyordu: "Yeni ürün değişimi yapamadığımız konusunda sizi bilgilendirmek isterim - istediğiniz ürün artık bulunmuyor ve artık üretilmeyecek."

RedBlueGreen'in paylaştığı gönderinin resmiyetini doğrulamak mümkün olmasa da Google'ın Nexus 5 web sayfasını yenilemiş olması, yeni iddianın aksine onu hala satmayı düşündüğünü gösteriyor olabilir. Nexus 5'in Google Play'de şu an sadece 16GB'lık siyah modeli bulunuyor. Beyaz ve kırmızı 16GB'lık Nexus 5'lerin; aynı zamanda 32GB'lık modelin tüm renk seçeneklerinin ise stokları tükenmiş görünüyor.

Okuyucu Yorumları