Nexus 5X ve Nexus 6P ürün kutuları sızdırıldı

Google'ın çok kısa bir süre sonra tanıtacağı iki yeni Nexus telefonunun kutuları bile göründü!

Kutuları bile sızdı!

Google'ın önümüzdeki Salı günü ev sahipliği yapacağı etkinlikte iki yeni Nexus telefonu tanıtması bekleniyor. Yeni bir sızıntı akıllı telefonların Nexus 5X ve Nexus 6P olarak sunulacağını ortaya koyuyor. Android Police tarafından ele geçirilen iki yeni Nexus kutu tasarımı, LG'nin 5X, Huawei'nin ise 6P olarak üretim yaptığını neredeyse doğrular nitelikte.

Aynı web sitesi arka kısımda geniş kamera sensörü, geçen yılkine benzer bir ön tasarım ve parmak izi tarayıcısını gösteren bir Nexus 6 render görüntüsü de yayınlamış durumda.

Amazon da Nexus 5X üzerinde 423 piksel yoğunluğuna sahip 1.080 x 1.920 çözünürlükte bir 5.2 inç ekranın olacağı bildirilen yeni bir özellik listesi yayınladı.

Yeni amiral gemisinin 12.3 Megapiksel ana kamera, 5 Megapiksel selfie kamerası, 1.8GHz saat hızında Qualcomm Snapdragon işlemci, 2GB RAM ve 16GB dahili hafıza ile gelmesi bekleniyor.

Nexus 5X'in yeni nesil işletim sistemi Android 6.0 Marshmallow ile çalışacağı ve 2,700mAh batarya ile kullanıma sunulacağı ifade ediliyor.

Tüm bu özellikler sadece daha küçük ekran haricinde geçen yılki Nexus 6 ile oldukça benzerlik gösteriyor.

Okuyucu Yorumları