Nikon'dan "Her Zaman Bağlı" Yeni Bir DSLR!

Nikon'un en yeni DSLR modeli, oldukça önemli bir özelliği, uygun sayılabilecek bir fiyatla sunacak!

Nikon'un yeni canavarı!

Nikon, bir önceki modeli D5500'ün geliştirilmiş kablosuz bağlantı ve zaman atlamalı (timelapse) video gibi özelliklerle güncellenmiş yeni giriş düzeyi DSLR modeli Nikon D5600'ın duyurusunu gerçekleştirdi.

Firmanın bu yılın başlarında tanıttığı Nikon D500, her zaman kablosuz olarak bağlı kalabilen ilk DLSR modeli olma özelliği taşıyordu. Şimdi de Nikon D5600'le birlikte aynı teknolojinin çok daha makul bir fiyatla geldiğini görüyoruz. D500'de karşımıza çıkan aynı SnapBridge teknolojisini barındıran D5600, bu sayede kullanıcıların fotoğraf makineleri ve akıllı telefonları arasında sürekli bir kablosuz bağlantı olanağı sunacak.

D5600, akıllı telefonla bağlantı kurduğunda, Nikon'un Image Space adlı fotoğraf paylaşma hizmetine de sürekli bir akış desteği sağlayabiliyor, ayrıca zaman damgası ve konum verileri için de bir senkronizasyon sağlıyor.

Nikon D5600 da ayrıca daha önce D7200'de karşımıza çıkan basit ve işlevsel bir zaman atlamalı film özelliği de mevcut. Bu yeni özelliklerin dışında Nikon D5600'ün birçok özelliği daha önceki modelleri hatırlatıyor. Cihazda optik düşük geçiş filtresine sahip olmayan 24.2 MP APS-C sensör ve Expeed 4 Image Processor yer alıyor. Bu da önceki modellerdekiyle aynı görüntü kalitesi elde edeceğimiz anlamına geliyor.

İlk olarak Japonya'da piyasaya sürülecek olan D5600'ün diğer ülkelerde ne zaman ve hangi fiyatlarla satışa sunulacağı henüz duyurulmadı.

Nikon'dan
Okuyucu Yorumları