Nokia, "kendi kulaklığını kendi içinde saklayan" telefonu" 5710 XpressAudio ile genlerine geri dönüyor

Telefonda Snake oynamayı ya da bataryayı kendiniz takmayı özlediniz mi? Buna bir de "kendi kulaklıklarını kendi içinde saklama" özelliği de ekleyin ve işte karşınızda: Nokia, 5710 XpressAudio ile genlerine geri dönüyor!

Nokia, "kulaklıklı telefonu" 5710 XpressAudio ile genlerine geri dönüyor

Ülkemizde bir dönem pek çok kişinin severek kullandığı ve hem sağlamlığı hem de dillere pelesenk olmuş tasarım detaylarıyla ünlü Nokia telefonlar genlerine dönüyor gibi görünüyor. Nokia’nın yeni telefonlarından 5710 XpressAudio, açılabilir arka kapak tasarımı ve burada gizlediği kulaklıklarıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çekerken, telefon 19 Eylül’de 76 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkacak.

Nokia 5710 XpressAudio, küçük plastik kapağı altında 1.450mAh batarya bulunduruyor ve bu bataryayı da çıkartıp değiştirebiliyorsunuz. Ancak bundan da önemlisi arka tarafta gizlenmiş kulak içi kulaklıklar.

5710 XpressAudio ile birlikte gelen renk uyumlu kulaklıkları telefonun arkasından çıkartıp 5710 ile eşleştirebiliyor ve müzik dinleyebiliyorsunuz. Aynı şekilde kulaklıklardan FM radyo dinlerken de yararlanabiliyorsunuz.

Telefonda nostalji tutkunlarını cezbedecek bir başka özellik daha var ve o da Snake’ten başkası değil. Snake Xenia’nın yerleşik olarak bulunduğu 5710 XpressAudio, 76 dolar fiyatıyla şu an en iyi bütçe dostu telefonlar arasındaki yerini alıyor. Ancak maalesef Nokia ülkemizde resmi olarak bulunmadığından bu telefona sahip olmanız çok da kolay olmayacaktır.