Nokia 9'un Çizimleri Sızdı

Nokia'nın bir sonraki amiral gemisi, yeni sızıntıda her açıdan göründü!

Nokia 9'un çizimleri sızdı!

Nokia'nın bir sonraki amiral gemisi, büyük ihtimalle Nokia 9 olacak. Pek sızmadığı için şimdiye kadar pek görme fırsatını bulamadığımız Nokia 9'un çizimleri, internette paylaşıldı.

Nokia 9'un Çizimleri Sızdı

Bilgisayar destekli tasarım (CAD) dosyalarını temel alan çizimler, Twitter'daki @OnLeaks hesabından geldi. Görüntülerde Nokia 9'un kavisli bir ekrana ve kavisli bir arka yüze sahip olduğu gözleniyor. Cihazın arka yüzeyinin hangi maddeden yapıldığı anlaşılmıyor ancak önceki bir sızıntıda bu yüzey, cama benziyordu. Arkadaki çift kamera ve parmak izi sensörü, yine yerli yerinde görünüyor. 140.9 x 72.9 x 7.5mm ölçülerindeki telefon, Galaxy S7 Edge'den daha kısa. Buradan Nokia 9'un ekran çerçevesinin üst ve alt bölümünün daha ince olduğu sonucu çıkarılabilir, çünkü ekran boyutu 5,5 inç ve S7 Edge'in ölçüleri 150.9 x 72.6 x 7.7mm.

Yine de önceki sızıntılarda cihazın Samsung Galaxy S8 kadar çerçevesiz olmadığını görmüştük. Bir başka detay, telefonun üzerinde 3.5 mm'lik kulaklık girişinin yer almaması.

Snapdragon 835 ve 4GB RAM'e sahip olduğu söylenen Nokia 9'un ne zaman çıkacağına dair yeni bir bilgi yok ancak sanırız bu senenin sonuna kadar çıkmasını bekleyebiliriz.

Nokia 9'un Çizimleri Sızdı

Nokia 9'un Çizimleri Sızdı
Okuyucu Yorumları