Nokia'dan kimsenin beklemediği sürpriz!

Nokia, 22 Ekim'deki dev etkinlikte, Apple'ı "can evinden" vuracak, büyük bir sürpriz yapabilir!

Nokia'dan dev sürpriz (mi?)

iPod'un başarısı herkes tarafından malum. Apple'ın bugünkü efsanevi noktaya ulaşmasını sağlayan en önemli ürünlerden biri olarak kabul edilen iPod yıllar içinde çok büyük evrim geçirip bugün artık iPhone'u anımsatan bir MP3 çalar ve dijital uygulama platformu haline dönüştü.

Şimdiyse Nokia'nın, rakibi Apple'ı can evinden vurmak için yeni bir MP3 çalar üzerinde çalıştığı ve bu ürünü 22 Ekim'de, Abu Dabi'deki lansmanda dünyaya tanıtacağı konuşuluyor.

NFC özelliğine de sahip olacağı konuşulan MP3 çaların bu sayede popüler bir mobil medya oynatıcı haline gelebileceği düşünülüyor. Artık MP3 dinlemek için elbette özel bir MP3 çalara ihtiyaç bulunmuyor ancak iPod Touch gibi bir ürün özellikle telefon kullanması sakıncalı olan küçük çocukların hem müzik ve video dosyalarını çalabilmesi hem de iOS üzerindeki eğitici uygulamaları çalıştırabilmesi için ebeveynler tarafından bir eğitim platformu olarak kullanılıyor.

Nokia'nın tanıtacağı ürünün de, telefonu meşgul etmeden ev içinde ve dışında mobil medya merkezi olarak kullanılabilecek fonksiyonel bir tasarım olacağı düşünülüyor.

Okuyucu Yorumları