Note 7, Artık Havaalanlarında Da Değiştiriliyor!

Samsung, Galaxy Note 7'yi halen kullananlar için, hava alanında değiştirme fırsatı sunmaya başladı!

Galaxy Note 7'ye yeni değişim programı!

Galaxy Note 7'nin patladığına dair haberleri, telefonunuza hizmet sağlayıcınız ve Samsung tarafından gönderilen uyarı mesajlarını kaçırmayı başardıysanız, Note 7'nizden ayrılmanızı sağlayacak yeni bir yol daha var. En azından Avustralya'da.

Samsung, pili yanan ve patlayan Note 7'lerin üretimini tamamen durdurmuştu. Şimdi ise cihaz yanınızdayken uçağa binmek, Avustralya ve ABD'de önde gelen havayolları dahil olmak üzere birçok yerde yasaklandı. Güney Kore'deki Incheon havaalanında değişim stantları kuran Samsung, şimdi bu girişimini Avustralya'ya genişletti.

Avustralya saatiyle 06:00 ve 20:00 saatleri arasında açık olan stantlar, şu havaalanlarında hizmet veriyor:

  • Sydney Airport (Kingsford Smith)
  • Melbourne Airport (Tullamarine)
  • Brisbane Airport
  • Adelaide Airport
  • Perth Airport
  • Gold Coast Airport
  • Canberra Airport (06:00 - 18:00 arası)

Samsung, dünya çapında diğer havaalanlarında değiş tokuş stantları kurmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Note 7'yle uçuşun yasak olduğuna dair haberleri duymayan Samsung müşterileri, bu stantlardaki yardım masalarına başvurarak telefonlarını bir başka Samsung telefonla değiştirebiliyorlar.

Elbette havaalanında telefon değişikliği yapmak, isteyeceğin son şeylerden biri olmalı çünkü yurt dışına çıkmanız halinde uygulamalarınızı, oturum açmaları ve iki adımlı doğrulamaları tekrar kurmak tam bir işkenceye dönüşebilir.

Note 7'niz varsa ve uçmayı düşünüyorsanız, uçuştan önce Samsung'a başvurarak paranızı geri alabilir veya yeni bir telefonla değişim gerçekleştirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları