Nubia'nın "rengarenk" oyun telefonu: RedMagic 7S Pro, resmi olarak tanıtıldı

Piyasadaki oyun telefonlarına "rengarenk" bir üye daha katıldı: Nubia RedMagic 7S Pro özellikleri ve fiyatı haberimizde...

Nubia'dan "rengarenk" bir oyun telefonu: RedMagic 7S Pro tanıtıldı

PC'lerdeki kasa fanlarına kadar her bir bileşeni RGB aydınlatma ile donatmayı seven bir oyuncuysanız, Nubia tarafından uluslararası olarak piyasaya sürülen RedMagic 7S Pro oyun telefonunu tam size göre olabilir.

Geçtiğimiz yılın RedMagic 6S Pro akıllı telefonuna benzer bir şekilde, bazı modellerde dahili RGB donanımlı fanları görmenizi sağlayan şeffaf arka kapaklar bulunuyor. Tabii ki bu fanlar sadece gösteri amaçlı değil ve Nubia'nın "on katmanlı çok boyutlu soğutma sistemi" olarak adlandırdığı sistemin bir parçası olarak telefonun iç donanımını serin tutmak için 20.000 rpm'ye kadar dönebiliyor.

Telefon, Şubat ayında piyasaya sürülen RedMagic 7'nin yıl ortası yenilemesi olacak. Asus'un ROG Phone serisi veya Xiaomi'nin Black Shark serisi gibi, bu telefon da kamera kalitesi gibi diğer akıllı telefon özelliklerinin daha arka planda kaldığı, her şeyden önce oyunlar için tasarlanmış olarak öne çıkıyor.

RedMagic 7S Pro'nun iç donanımı da gösterişli tasarımlarının önerdiği kadar oyun odaklı. Qualcomm'un en yeni Snapdragon 8 Plus Gen 1 çip seti ve 512 GB depolama ile 18 GB'a kadar çıkan RAM seviyelerine sahip. Nubia, telefonun soğutma sisteminin öncekinden daha sessiz çalıştığını ve daha iyi hava akışına sahip olduğunu söylüyor.

Telefonun yan kısmındaki bir çift düğme oyun oynarken ekstra düğme görevi görüyor ve Nubia'nın reklamını yaptığı çift dokunsal titreşim motorları da oyun için optimize edilmiş durumda. Ayrıca RedMagic 7S Pro, Nubia'nın ses, RGB aydınlatma ve dokunsal geri bildirimi işleyen ikincil bir işlemci olduğunu söylediği Red Core 1 adlı bir "özel oyun çipine" de sahip. Düşük gecikme süresinin son derece önemli olduğu bir oyun telefonu olmasından dolayı kablolu kulaklıklar için 3,5 mm jak da telefonda yerini alıyor.

Daha geleneksel telefon özellikleri açısından bakıldığında, 7S Pro, 16 megapiksel ekran altı kameralı 6.8 inç 120Hz 1080p OLED ekrana sahip. Uluslararası modelde 65 W'a kadar şarj edilebilen 5.000 mAh boyutunda bir pil bulunuyor. Arkada üçlü kamera, 64 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş ve 2 megapiksel makro var.

RedMagic 7S Pro, bu ayın başlarında Çin pazarı için duyurulmuştu, ancak yakında ABD'de de satışa girecek. 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip Obsidian versiyonu için fiyatlar 729 dolardan başlarken, tüm bu önemli RGB fanlarının yanı sıra 18 GB RAM, 512 GB depolama alanına sahip Mercury ve Supernova modelleri için fiyat 899 dolara yükseliyor.

RedMagic 7S Pro, 9 Ağustos'tan itibaren Amazon ve Nubia'nın kendi web sitesi üzerinden açık satışa sunulacak.