Nvidia ve PNY'den indirimli yenileme fırsatı!

Nvidia'nın bu grafik kartına sahipseniz yüzde 25 indirimli yenileme fırsatından yararlanabilirsiniz!

İndirimli yenileme fırsatı!

PNY Technologies, profesyonel grafik kullanıcıları için oldukça avantajlı olan Yeni Yıl kampanyasını duyurdu.

PNY'nin kullanıcılar açısından büyük avantajlar sunan teklifi, tüm NVIDIA Quatro FX1800 kullanıcılarına açıktır – yeni bir Quadro K2000 kartının satın alınması durumunda %25 indirim uygulanacak. Müşterilere, %25 indirim ve yeni 3 yıllık bir garanti ile birlikte bu güçlü grafik kartını kullanma avantajı sunan kampanya, 31 Ocak 2014 tarihine kadar geçerli.

NVIDIA Quadro K2000 ürün yenileme programı

Bu kampanya, tüm NVIDIA Quadro FX1800 kullanıcılarına açıktır. %25 indirim, bir NVIDIA Quadro K2000 kartının satın alınması durumunda verilecek.
Kampanyayla ilgili detaylı bilgi almak için, bu adrese göz atabilirsiniz.

NVIDIA Quadro K2000 spesifikasyonları

NVIDIA Quadro K2000 kartı, geliştirilmiş bir masa üstü üretkenliği için çok-ekranlı desteği ve büyük modelleri işleyebilecek 2GB kendi-içerisine yerleşik belleği ile profesyonel uygulamaların çok geniş bir çeşitliliği kapsamında yüksek bir performans sunuyor.
Bilhassa profesyonel iş istasyonları için tasarımlanmış ve oluşturulmuş olan NVIDIA Quadro GPU'ların gücü, üretim, medya, eğlence, araştırmalar ve enerji de dâhil çok geniş çeşitlilikte endüstriler için 200'ün üzerinde profesyonel uygulamaya yöneliktir.

Okuyucu Yorumları