NVIDIA'dan Evlere Özel Hologram Teknolojisi!

NVIDIA, hologram teknolojisine sahip bir akıllı ev cihazı geliştiriyor olabilir.

NVIDIA, yeni şeyler peşinde!

Bilgisayar sektörüne ekran kartlarıyla hayat veren NVIDIA, bilindiği gibi son olarak Ray Tracing destekli GeForce RTX 2000 serisi ekran kartları ve hemen sonrasında GeForce GTX 1660 GPU'suyla adından bahsettirmişti. Ancak görünüşe göre NVIDIA'nın farklı planları da mevcut. Bunlardan biri ise, ortaya çıkan bir fotoğrafta kendini göstermiş.

NVIDIA'dan Evlere Özel Hologram Teknolojisi!

Görünüşe göre NVIDIA'nın bilgisayarlardan çıkıp evlere girmek gibi bir niyeti var. Zira Wccftech'in paylaştığı fotoğrafa göre, NVIDIA, akıllı evler için Google Home ve Amazon Alexa gibi bir cihaz üretmek istiyor. Bu cihazda dikkat çeken detay ise, hologram teknolojisine sahip olacak olması. Bunun nasıl olacağı şu an için bilinmiyor, ancak görünen o.

NVIDIA'nın yeni projesine verdiği isim ise Project RON. Şirketin daha önceden gerek AI, gerek hologram konusunda yeterince deneyimi olduğu düşünüldüğünde, Project RON'un hayata geçebilmesi mümkün gibi görünüyor. Elbette bizlere neler sunacak, ne gibi özellikler içerecek, şu an için net bir bilgi yok. Bunun için beklememiz gerekecek.

Okuyucu Yorumları