Ödüllü ZyXEL yarışması başlıyor

Herkesin katılabildiği ödüllü Facebook yarışmasında bu cihazlar sizin olabilir! Tıklayın...

Katılın, kazanın!

Ülkemizin önde gelen iletişim ve haberleşme teknolojileri sağlayıcılarından ZyXEL Türkiye, sosyal medyadaki faaliyetlerine ödüllü Facebook yarışması ile devam ediyor. Küresel çapta düzenlenen yarışmanın Türkiye bölümü, 8-21 Kasım günlerinde gerçekleşecek. Yarışmanın ödülü ise ZyXEL NSA300 serisinin güçlü üyesi NSA325 Medya Sunucusu, yeni nesil P660HNU ADSL Modem ve PLA4201 Powerline adaptör. Yüksek depolama kapasitesi ve yüksek performanslı HD video izleme keyfi sunan yüksek performanslı, çok fonksiyonlu NSA325, zengin özellikleriyle mekânları eğlence merkezine dönüştürüyor. P660HNU ise en gelişmiş çok fonksiyonlu yeni nedil medya ağ geçdi. Kompakt dizaynlı PLA4201 500Mbps de en yüksek hızda elektrik hatlarından veri iletişimi sağlıyor.

Adını Sen Koy

Nazik, şefkatli ve sevgi dolu beyaz robot; yemek pişirmeyi, HDTV izlemeyi ve robot köpek ile oynamayı seviyor. Sempatik ve dışa dönük olan siyah robot ise egzersiz yapmaktan, online oyun oynamaktan hoşlanıyor; teknoloji ve bilgisayar programlarlarıyla ilgileniyor. Beyaz robot için öngörülen isimler; Lia, Elva, Noba, Robia ve Ludo. Siyah robot için sunulan isim alternatifleri ise Leo, Otto, Nando, Robo ve Lex.

En çok beğenileni bilenler arasından üç katılımcıyı ödül olarak, 1.6 GHz'lik güçlü çekirdek işlemciye sahip ve 512 GB kapasiteli belleği ile yüzlerce film ve binlerce yüksek çözünürlüklü fotoğrafın saklanabileceği eşsiz bir ürün olan NSA325 veya yeni nesil P660HNU ADSL Modem ya da PLA4201 Powerline adaptör bekliyor.

Yarışmaya katılmak için facebook.com/ZyXELTurkiye adresli ZyXEL Türkiye Resmi Facebook Sayfası'nı "Beğen"mek ve sayfada yer alan Ödüllü Anket sekmesine tıklamak yeterli oluyor.

Okuyucu Yorumları