Ofis için hızlı ve toplu çözüm!

Konica Minolta bizhub C220 internet bağlantısı ve hızlı baskı özellikleri ile dikkat çekiyor...

Ofis için toplu çözüm!

Yoğun çalışan ofisler için tasarlanan Konica Minolta bizhub C220, tarama, fotokopi, yazıcı ve faks özelliklerini tek bir sistemde birleştiriyor. USB bellek tarama/yazdırma özelliğine de sahip olan cihaz, kullanıcının bilgisayar başına gitmeden tarama yapmasına veya çıktı almasına imkan sağlıyor. Kullanıcılar ayrı ayrı cihazlara ihtiyaç duymadan işlerini tek cihaz üzerinde çözümlüyor.

Infoline tasarımının bir parçası olan isteğe bağlı i-Option fonksiyonu sayesinde bizhub C220'ler internete bağlanabiliyor ve Optic Character Recognition özelliği cihaz üzerine yüklenebiliyor. Cihazın sistem boyutu 643 x 842 x 770, yaklaşık ağırlığı ise 98 kg.

bizhub C220 serisi aynı zamanda isteğe bağlı olarak gerçek bir USB klavye bağlantısı sunuyor. Böylece eklenen bu girişe bir USB klavye bağlanarak kullanıcılar sanki bir dizüstü bilgisayarda çalışıyormuşçasına rahat edebiliyorlar.

Windows, Macintosh işletim sistemleri ile uyumlu olan "bizhub C220" hızlı baskı işlemi ile kısa sürede büyük işler başarmayı, böylelikle kullanıcıya hem hızlı hem kaliteli belgeler sunmayı amaçlıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları