OnePlus 6, "Çentik"ten Fazlasını Ödünç Alacak!

OnePlus 6, iPhone X'ten "çentik"ten fazlasını ödünç almayı düşünüyor!

OnePlus 6, çentikle yetinmeyecek!

OnePlus 6 hakkında düzenli olarak gelen söylentiler, bu kez firmanın kendi İtalyan Facebook sayfasından gelen bir bilgiyle devam ediyor. Kısa bir video klipte, el hareketleri gösteriliyor ve "El hareketleriyle deneyiminizi hızlandırın." yazıyor.

OnePlus, cihazda neler olacağı konusunda ağzını hiç sıkı tutmamasına rağmen el hareketlerinin tam olarak nasıl olacağını henüz açıklamadı. Ama yine de çıkarım yapabileceğimiz bazı ipuçları var.

İlk olarak, OnePlus 5T için Android Oreo beta sürümü Oxgen OS deneyimine el hareketlerini getirmişti ve bu, OnePlus 6'ya da gelebilir. Bu yeni yazılıma güncelleyen kullanıcılar, arayüzde geriye gitmek, ana ekrana dönmek veya son kullanılan uygulamalar arasında geçiş yapmak için el hareketlerini kullanabiliyor.

Buna karşın, iyi uygulandıklarında bile el hareketleri genelde pek işe yaramayan gösterişli hareketler. OnePlus 6'nın iPhone X'in çentiğini ve bazı el hareketi özelliklerini kullanacağını düşününce, firmanın cihazı bu iki özellik üzerine pazarlaması beklenebilir. Ama muhtemelen bu el hareketlerini kullanmak isteğe bağlı olacak.

OnePlus'ın dokunmatik ekranı ile ilgili neler planladığının detaylarını çok yakında göreceğiz.

Okuyucu Yorumları