Opus One ile Hiç Islanmayacaksınız!

Eski Samsung mühendisleri bir araya gelerek, son dönemin belki de en ilginç akıllı cihazına imza attılar: İşte Opus One...

Opus One ile hiç ıslanmayacaksınız!

Dışarıya çıkmadan önce yağmur yağacak mı yağmayacak mı sorusunun cevabını şemsiyenizin size söylemesi güzel olmaz mıydı? Bu fikir Opus One olarak vücut buluyor. Eski Samsung mühendisleri tarafından geliştirilen akıllı şemsiye Opus One, bu sorunun cevabını size vermekle kalmıyor, sıradan bir şemsiyenin çok ötesinde özellikleriyle fark yaratıyor.

Her şeyden önce tasarımıyla oldukça şık görünen Opus One'ın tek numarası, yalnızca yağmur yağıp yağmayacağını söylemek değil. Bu kontrolü evden çıkmadan önce onu tutup salladığınızda yeşil veya kırmızı ışıkla sizi uyararak sağlayan Opus One, Bluetooth yoluyla cep telefonunuza bağlanabiliyor. Elinizde Opus One'la dışarıda, yağmur altında dolaşırken cep telefonunuza gelen bildirimleri size titreşimle ileten sistem, öte yandan hava durumunu cep telefonunuza da raporlayabiliyor.

Dahili batarya kullanmayan Opus One, bunun yerine AAA pil ile çalışıyor. Böylece onu şarj etmek zorunda değilsiniz. Şu an Japonya ve Kore'de satışta olan akıllı şemsiye Opus One, dünya çapında da satışa sunulmak üzere distribütör arayışı içinde.

Okuyucu Yorumları