Ortalığı karıştıran fotoğraflar!

İnternette dolaşan bu fotoğraflar MS'i çok kızdırdı. Ama sonrasında gelecekler daha da kötü olabilir

Ortalığı karıştıran fotoğraf!

Microsoft Office, iPad'de yer almayan önemli uygulamalardan. Microsoft'un iPad'e özel bir Office geliştirdiği dedikoduları son zamanlarda artmıştı. The Daily tarafından yayınlanan bir fotoğraf ise dedikoduların gerçeğe dönüştüğünü söyler gibiydi... ki görüntüler Microsoft tarafından yalanlandı.

The Daily'den Rupert Murdoch'un yayınladığı fotoğrafta (yukarıda), bir iPad'in ekranında Word, Excel ve PowerPoint'e dair kısayollar görünüyordu. Ancak Microsoft, The Register'a ve ZDNet'e yaptığı açıklamada net konuştu: "The Daily'nin makalesindeki resim, gerçek ürüne ait değil." "The Daily'nin makalesi yanlış dedikodular ve spekülasyonlar üzerine kuruludur. Başka bir açıklamamız yok." Bununla birlikte Microsoft, iPad için Office üzerinde çalışıp çalışmadığı konusunda herhangi bir bilgi vermedi.

Bu sert açıklamaya The Daily'den gelen cevap ise herkesi şaşırttı. Cevapta site, Microsoft'u yeni fotoğraflarla adeta tehdit etti... Haberimizin ikinci sayfasında...

Karşı cevap daha da sert oldu!

The Daily'den Peter Ha'nın son cevabı ise kafaları karıştırdı. Resmi uydurmadıklarını ve uygulamanın kendilerine bir Microsoft çalışanı tarafından gösterildiğini Twitter'da söyleyen Ha, sözlerine şunları da ekledi: "Microsoft bugün iPad için Office hakkında yayınladığımız şeyi beğenmediyse, peşinden gelecek olanla da mutlu olmayacak."

Karşı cevap daha da sert oldu!

Okuyucu Yorumları