Oyun için kız arkadaşını "uyuttu!"

Oyun oynarken rahatsız edilmek için neleri göze alırsınız? Bu haberi okuyun ve bir kez daha düşünün!

Kız arkadaşa oyun şoku!

23 yaşındaki Alman bir genç, Castrop-Rauxel bölge mahkemesi tarafından 500 Euro cezaya mahkum edildi. Bu cezanın sebebi ise, oyunlarının kesintiye uğramasını engellemek için kız arkadaşına ilaç vermesiydi.

Castrop-Rauxel, North Rhine-Westphalia eyaletinin batı kısmında yer alıyor. Bu eski maden kasabasının günümüzdeki nüfusu 73.000 olarak belirtiliyor. Bölgede oturanlardan biri de, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında, bahsedilen suçu işlediğini kabul etti. Olayın gerçekleştiği gece, bir arkadaşını, yoğun bir Xbox oyun seansı için evine davet etmişti. Ancak akşam saat 10 civarlarında kız arkadaşının eve gelmesi ile beraber oyun seansı, durdurulma tehlikesine girdi. Kız arkadaşının ilgi isteyeceğinden endişelenen oyuncu, o anda düşünmeden kız arkadaşını sahip olduğu ilaçlardan biri ile bayıltmaya karar verdi.

Artık "doğru yolda" olduğunu söyleyen suçlu, o gün kız arkadaşının çayına dört veya beş damla ilaç damlattığını itiraf etti. Görünene göre de bu yöntem işe yaradı. Kız arkadaşı derin bir uykuya daldı ve bir sonraki akşamüstü uyandığını hatırlıyor.

Kurbanın saçına uygulanan test, sadece ilaç kullanıldığını doğrulamakla kalmadı, bu işlemin tek seferlik bir şey olduğunu da gösterdi. Hakim, sorunun tek seferlik olmasını, suçlunun itirafını ve mahkeme ile beraber çalışmasını da göz önüne aldı. Sonuç olarak uygun bir para cezası verilmesine ve hapis cezasına gerek olmadığına karar verdi.

Okuyucu Yorumları