Oyun oynayın, 2016'ya hediyeyle girin!

Mobil oyun tutkunları; oyun oynayarak yeni yıla hediyeyle girme şansı önünüze geldi!

Oynayın, hediye kazanın!

2016'ya hediye kazanarak girmek ister misiniz? Hazırsanız, yapmanız gereken çok kolay. Sniper Fury'yi buradan ücretsiz olarak yükleyip, aşağıdaki görevleri yerine getirmeniz yeterli olacak.

Oyunu herhangi bir platformdan indiren her CHIP Online takipçisi, oyuna başladıktan ve oyunun ABC'sini anlatan Tutorial bölümünü bitirdikten sonra Lider Panosunda diğer oyunculara karşı PvP (player versus player) modunda mücadeleye, dolayısıyla sizler için hazırladığımız özel turnuvaya katılmış oluyor.

Size özel olarak hazırladığımız bu turnuvada amaç, oyunu PVP (player versus player – oyuncu oyuncuya karşı) oynamak ve karşı oyuncudan puan almak. Alacağınız puanlara paralel olarak kazanacağınız ödüller de artıyor. 300 puanı kaptınız mı, ödülleri toplamaya başlıyorsunuz.

İşte ödül tablomuz

  • M1: Karşı takımın 300 adet currency'sini ele geçiren kişi 1 adet Battle Pack kazanıyor! Bu kişiler arasında ilk 10'a giren kişiler Elit Battle Pack ve her silaha uygun olan kamuflaj (79 dolar değerinde) kazanıyor
  • M2: ... karşı takımın 600 adet currency'sini ele geçiren kişi 2 adet Battle Pack kazanıyor! Bu kişiler arasında ilk 11-50'ye giren kişiler 5 Elit Battle Pack kazanıyor
  • M3:....karşı takımın 1200 adet currency'sini ele geçiren kişi 3 adet Battle Pack kazanıyor! Bu kişiler arasında ilk 51-50'ye giren kişiler 3 Elit Battle Pack kazanıyor
  • M4:....karşı takımın 1600 adet currency'sini ele geçiren kişi 4 adet Battle Pack kazanıyor! Bu kişiler arasında ilk 101-500'ye giren kişiler 2 Elit Battle Pack kazanıyor
  • M5:.... karşı takımın 2000 adet currency'sini ele geçiren kişi 5 adet Battle Pack kazanıyor! Bu kişiler arasında ilk 501-1000'ye giren kişiler 1 Elit Battle Pack kazanıyor

Turnuvamız 7 Ocak 2016'da (yani bugün) başlayıp, 10 Ocak 2016'da sona erecek. Sniper Fury'yi aşağıdaki bağlantıyı kullanarak iOS'lu veya Android'li cihazınıza ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Şimdi indirin: Sniper Fury

Sniper Fury incelememiz!

Sniper Fury incelememiz!

Gameloft'un yeni sniper oyunu Sniper Fury, iOS ve Android'de ücretsiz olarak oynanabilen, kişilik sahibi bir yapım. Modern Combat ve Asphalt gibi müthiş oyunların yapımcısından gelen oyun, internet bağlantısına ihtiyaç duyuyor. Bu hoşunuza gitmeyebilir, ancak onu oynamak için tüm ihtiyacınız olan şey bundan ibaret.

Oyun, Modern Combat 5: Blackout gibi oyunların kullandığı en son rendering teknolojilerinden faydalanıyor. Bu yüzden Sniper Fury'nin 2015'in en etkileyici grafiklerine sahip oyunlarından biri olduğunu rahatça söyleyebiliriz. Oyun, düşmanları ortadan kaldırıp, müttefiklerinizi koruyacağınız stratejik noktalar belirlemek üzerine kurulu.

Oyunun şaşırtan işlevlerinden biri olan Kill Cam, vuruşlarınızı çok ağır çekimde seyretmenize izin veriyor. Sniper Fury'nin Hitman: Sniper'e göre daha çekici ve canlı bir oyun olduğunu kısa sürede hissedebiliyorsunuz.

Freemium yapısındaki oyunda ücret karşılığı satın alabileceğiniz içerikler bulunuyor. Oyun içerisindeki mağazada taktiğinizi önemli ölçüde geliştirecek malzemeler var. Örneğin gizli bir biyo-radar teknolojisiyle geliştirilen 5x Spotter, menzilinize giren bölgedeki tüm düşmanları bulup, konumlandırabiliyor. 5x Slow Time ise Batı Avrupa'da geliştirilmiş, hareket hızınızı artırmayı ve reflekslerinizi kuvvetlendirmeyi sağlayan, bu sayede zamanı donmuş gibi hissettiren bir uyarıcı. 5x Piercing Bullet ile her tür zırha işleyebilen özel bir cephane türü. PvP modda bize ilginç gelen bir detay ise, diğer oyuncuların defansını geçerek kaynaklarını çalabilmek oldu. Bu yolla çaldığınız şeyleri güçlü bir takımla koruma altına alabiliyorsunuz.

Oyunda yüksek binalardan egzotik yerlere 130'un üzerinde aksiyon görevi sizi bekliyor. Ortamlarda kum fırtınalarından yağmur ve kar fırtınılarına çeşitli doğal efektlerle karşılaşmaya da hazırlıklı olun.

Son olarak oyunda Modern Combat 5: Blackout'tan bildiğimiz Elite Battle Pack paketleri de bulunuyor. Oyun sırasında bu paketleri satın almanızı sağlayacak kredileri kazansanız da dilerseniz, gerçek para kullanabiliyorsunuz.

Sniper Fury'yi iOS veya Android'li cihazınıza buradan yükleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları