Oyuncuların yeni silahı GTX 660 Ti

Nvidia'nın yeni Kepler mimarisine sahip kartları satışta! Peki bu kartlar oyunculara ne sunuyor?

Oyuncuların yeni silahı

Mart ayında piyasaya çıkmasının ardından PC oyunlarının oynanma şeklinde yenilik yapan NVIDIA Kepler mimarisi, bugünden itibaren yalnızca 299 ABD Dolarından başlayan fiyatlarda temin edilebilecek olan NVIDIA GeForce GTX 660 Ti GPU'nun arkasındaki güçtür.

En zorlu PC oyunlarında gerçek anlamda değişim yaratan bir performans sunan GTX 660 Ti, önceki nesil teknoloji ile oynayan oyuncular için büyük bir gelişmedir. 2011 yılının GTX 560 Ti ürününden ortalama yüzde 41 ve 2010 yılının GTX 470'inden ortalama yüzde 58 daha hızlıdır.

GTX 660 Ti, etkileyici bir performans sunmanın yanı sıra DirectX 11 mozaikleme, TXAA ve PhysX teknolojileri için tam destek ve tek bir karttan 3+1 ekran konfigürasyonu yönetme olanağı gibi özelliklere sahiptir.

GTX 660 Ti, Kepler mimarisinin verimliliği ve düşük ısı üreten tasarımının gücü ile oyunculara bu fiyat sınıfı için tutarlı, sessiz ve güç verimli oyun deneyimi sağlıyor. GTX 660 Ti, her bir Kepler yongası içinde bulunan çoklu akış işlemcinin verimliliği sayesinde, fiyatı 50 Dolar daha fazla olan rakip ürünler ile aynı performansı %25 daha az güç tüketimi ile sunmaktadır.

Sınırlı bir süre için, kampanyaya katılan yetkili satıcılardan veya internet üzerinden satış yapan sağlayıcılardan bir GTX 660 Ti GPU satın alan oyuncular gelecek ay lanse edilecek olan Gearbox Software Borderlands 2, oyununun ücretsiz kopyası için kupon kazanacak. Bu yılın en popular PC oyunlarından biri olma yolundaki Borderlands 2 oyuncuyu tamamen içine alan bir oyun deneyimi için PhysX teknolojisi için destek içermektedir.

GTX 660 Ti de bu senenin başlarında piyasaya çıkan GTX 680, GTX 670 ve çift GPU'lu GTX 690 gibi NVIDIA'nın 28 nanometrelik Kepler mimarisi kullanılarak geliştirilmiştir.

Temin edilebilirlik

NVIDIA GeForce GTX 660 Ti GPU, bugünden itibaren ASL, ASUS, Colorful, ECS, EVGA, Gainward, Galaxy, Gigabyte, Innovision 3D, Jetway, Leadtek, MSI, Palit, Point of View, PNY, Sparkle ve Zotac dahil olmak üzere dünyanın önde gelen ekran kartı üreticilerinden temin edilebilir.

Okuyucu Yorumları