Panasonic'e iF'den 12 tasarım ödülü!

Panasonic'in bu ürünleri, Avrupa'nın saygın ödüllerinden iF'in sahibi olmayı başardı!

Tasarımları ödüllendirildi!

Panasonic iF Ürün Tasarım Ödülleri 2012'de LED Berrak Ampül (LDAHV4L27CG) ve HD Entegre Kamerası (AW-HE120) ile iF Ürün Tasarım Ödülleri'nin en değerli ödülü olan iki "Altın Ödül"ün sahibi oldu. Panasonic iki altın ödül dışında ayrıca HD TV'leri, fotoğraf makineleri, elektrikli diş fırçaları ve diğer ürünleriyle de 12 adet iF Ürün Tasarım Ödülü'nü aldı. Ürünler, Avrupa'nın saygın ödüllerinden biri olan iF Tasarım Ödülleri 2012'de tasarımları ve kullanıcı dostu olmalarıyla büyük beğeni topladı.

Altın ödül kazanan LED Berrak Ampül, berrak bir akkor ampül gibi parlak bir ışık sunuyor. Bu LED ampül, Panasonic'in patentli ışık yayım ve dağıtım teknolojilerini kullanarak tüm dünyada yaygın olarak kullanılan berrak akkor ampüller gibi benzer boyuta, şekile, ışık kaynağı pozisyonuna, ışık rengine, parlaklığına ve ışık dağılımına ulaşmış. Geleneksel berrak ampüller ile şekil ve ışık kalitesi benzerliği ile kullanıcıların evlerinde konforlu bir şekilde kullanmalarını sağlıyor, böylece tüketicileri geleneksel ampüllerini uzun ömürlü ve enerji tasarruflu LED ampüllerle değiştirmeye teşvik ediyor.

Panasonic'in diğer Altın Ödül kazanan ürünü profesyonel pazar için üretilen, yayın stüdyoları, telekonferans ve etkinlikler gibi birçok kullanım alanı düşünülerek tasarlanan Full HD uzaktan kontrollü kamerası oldu. Geniş açılı ayrılabilir kapağı sorunsuz bakım sunarken operatör ve katılımcıların kamera yönünü çabukça belirlemelerini sağlayan yapısıyla kullanıcıların kolayca ve güvenilir bir şekilde video kaydetmelerini sağlıyor.

Panasonic'in iF Ürün Tasarım Ödülleri kazananları

Panasonic'in iF Ürün Tasarım Ödülleri kazananları

Panasonic'in 2012 iF Ürün Tasarım Ödülleri kazananları (12 ürün)

Dijital HD Plazma Televizyon TX-P50VT30 (Türkiye'de satışta bulunmaktadır.)
Kablosuz Subwooferlı Sound Bar Ev Sinema Sistemi HTB520 (Türkiye'de satışta bulunmaktadır.)
Dijital Fotoğraf Makinesi DMC-GF3 (Türkiye'de satışta bulunmaktadır.)
Dijital Fotoğraf Makinesi DMC-G3 (Türkiye'de satışta bulunmaktadır.)
Dijital Fotoğraf Makinesi DMC-FT3 (Türkiye'de satışta bulunmaktadır.)
LCD Projektör PT-FW430 / FX400 / BX300
Hafıza Kartlı Kamera AG-AF105
LED Fener BF-AL01
Yüz Nemlendirici EH-SA31
Elektirikli Diş Fırçası EW-DS12
Çoklu Priz WHS2513WP serisi
Kablosuz Şarj Çözümü

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları