Panasonic'ten Yeni 7'' Android Tablet!

Panasonic TOUGHBOOK FZ-L1, müşteriyle yüz yüze çalışan mobil çalışanlar için şık ve uygun maliyetle çok yönlü bir kullanım sunuyor.

Panasonic'ten dayanıklı tablet!

Panasonic, çok yönlü ve uygun maliyetli bir cihaza ihtiyaç duyan mobil çalışanlar için yepyeni dayanıklı Android tabletini duyurdu. 7 inç büyüklüğündeki ekranı ve tercihe bağlı olarak sunulan barkod okuyucusuyla Panasonic TOUGHBOOK FZ-L1 tablet, perakende ve turizm, üretim, ulaşım ve lojistik gibi birçok sektör için uygun bir çözüm sunuyor.

Perakende ve turizm sektörlerinde Panasonic TOUGHPAD FZ-L1 tablet, gerçek zamanlı sipariş verme; envanter kontrolü ve ürün konumunu takip etmek için ideal. Lojistik sektörü için ise cihaz, iş yönlendirme, navigasyon, envanter yönetimi ve teslimat kanıtı için uygun bir kullanım sunarken, depolarda ise yerinden alım onayı, operasyon yönetimi ve ürünlerin tanımlanması alanlarında iyi işler çıkarıyor.

Panasonic'ten Yeni 7'' Android Tablet!

Kurum içinde çalışanlar için yalnızca Wi-Fi modelinin yanında sahada çalışanlar için tercihe bağlı olarak ses ve veri fonksiyonlarını da sunan entegre barkodlu Panasonic TOUGHPAD FZ-L1, 480 grama yakın ağırlığıyla ince ve hafif ama kurumsal ihtiyaçları karşılayacak kadar da dayanıklı. Güçlü ancak düşük enerji tüketen cihaz, uzun süren Android desteği için Qualcomm® Snapdragon™ mobil platformu üzerine kuruluyor. Zengin eklenti ve yönetim araçları ekosistemi, cihazın piyasaya sürülmesiyle birlikte satışa çıkacak. Böylece cihazı mobil işgücünün ve teknoloji yöneticilerinin belirli isteklerine göre uyarlayabilme imkânı sağlanmış oluyor.

Panasonic Kurumsal Mobil Çözümler Pazarlama Genel Müdürü Jan Kaempfer, konuyla ilgili "Bu son TOUGHBOOK tableti, büyüyen dayanıklı Android portföyümüzün başka bir önemli üyesi. Mobil çalışanlar, bu dayanıklı cihazın tasarımına ve kullanım kolaylığına adeta aşık olacak; BT yöneticileri ise yönetim kolaylığını, işlevselliğini ve toplam sahip olma maliyetinin çekiciliğini takdirle karşılayacak.

Sekiz farklı model seçeneği

Sekiz farklı model seçeneği

Panasonic TOUGHBOOK FZ-L1 tablet; entegre kurumsal seviyede, 1D, 2D ve QR kodunu taramak için düz çizgili barkod okuyuculu veya okuyucusuz; yalnızca Wi-Fi veya Wi-Fi, 4G ve veri kapasiteli ve/veya Google Mobil Hizmetleri'yle beraber olmak üzere toplam sekiz model seçeneğiyle satışa çıkacak.

Güçlü olmasına karşın verimli enerji tasarruflu
Modern mobil çalışanların ihtiyaçları için üretilen bu yüksek performanslı cihazda ilerleyen günlerde Android 9'a güncelleme desteği bulunan Android 8.1 OreoTM işletim sistemi yer alıyor. Qualcomm Snapdragon'un dört çekirdekli 1.1 GHz işlemcisi, 16GB Flash ve 2GB Ram depolamasının yanında enerji tasarruflu performans sağlıyor. Cihaz aynı zamanda bütün bir vardiyaya yetecek batarya ömrüyle birlikte cihazı kapatmadan batarya değiştirme özelliği sayesinde kullanıcılarının işlerini yarıda bırakmadan bataryalarını değiştirme imkânı ve geniş bir batarya seçeneği sunuyor.

Yeterince sağlam
Panasonic FZ-L1 tableti kolayca kullanılabilirken TOUGHBOOK mirasına da sadık kalıyor. Tablet, 810G askeri standardına ve IP67 toz ve suya dayanıklılık derecesine sahip olmanın yanında 1.5m'ye kadar yükseklikten düşmeye dayanıklı ve -10 ile +50C sıcaklıklar arasında çalışabiliyor.

Kolay Görüntüleme
Kolayca görülebilen 7'' ekranıyla Panasonic TOUGHBOOK FZ-L1 tablet, 10 parmağı da algılama özelliği ve koruyucu ekran filmi sayesinde yağmurda bile çalışabilirken, eldiven ve tercihe bağlı olarak pasif kalemle de kullanılabiliyor. Dosyaların kolayca fotoğraflanabilmesi için 8 Megapiksel arka kamerası da bulunuyor.

Geniş aksesuar yelpazesi
Çok amaçlı bir cihazdan da beklendiği gibi Panasonic TOUGHBOOK FZ-L1 tablet, piyasaya sürülmesiyle birlikte satışa çıkacak geniş bir aksesuar ekosistemine sahip. Tutucu, kılıf, batarya kılıfı, pasif stylus kalemi ve koruyucu ekran filminin yanı sıra tek ve çoklu şarj cihazlarının da aralarında bulunduğu bu aksesuarlar, farklı mobil işgüçlerinin ihtiyaçlarını da karşılıyor.

Yönetim ve Güvenlik
Kolay yönetim ve güvenlik için cihazda Panasonic COMPASS (Complete Android Security and Services) 2.0 uyumluluğu bulunuyor. Panasonic COMPASS, Panasonic dayanıklı Android cihazlarını güvenle hizmete almak ve yönetmek için kurumların ihtiyaç duyduğu her şeyi sunuyor. Panasonic COMPASS, Panasonic'in cihazlarının kurumların kullanımı için hazır olan uygulama, yönetim ve güvenliğin sunduğu rahatlıkla kurumların Android işletim sistemlerinin sağladığı esneklikten avantaj kazanması için tasarlandı.

Panasonic cihazları da aynı zamanda Google'ın uygulamalarının ve cihazların işlevselliğinin desteklenmesine yardımcı olan uygulama programlama arayüzlerinin (API) birleşimi olan Google Mobil Hizmetleri'yle (GMH) birlikte geliyor. Bu uygulamalar, kutudan çıktığı anda cihazın kullanıcılara iyi bir deneyim sunmasını güvence altına alması için kusursuzca birlikte çalışıyor.

Satış
Wi-Fi ve 4G ve veri versiyonu özelliğine sahip olmak üzere her iki Panasonic TOUGHBOOK FZ-L1 modeli de sonbahar döneminde satışa çıkacak olup, cihazların standart 3 yıllık garantisi bulunuyor.

Okuyucu Yorumları