PC ölmedi; şimdi mini PC zamanı!

DataStar Shuttle firmasının mini PC'lerini satışa sunmaya başladı. İlk model bu Shuttle XPC'ler oldu

PC henüz ölmedi!

Shuttle'ın Türkiye distribütörü olan DataStar, minik küp bilgisayar modeli olan Shuttle XPC'leri satışa sundu. Özellikle kurumların tercih ettiği Shuttle XPC'ler, ihtiyaca göre yapılandırılabiliyor. Kasa, özel anakart, anakart soğutucusu ve güç kaynağı standart olan XPC'de diğer donanımlar isteğe göre belirleniyor. Bu sayede kullanıcılara tek bir model dayatılmıyor; her PC ayrı ayrı biçimlenebiliyor. PC'nin fiyatı da buna göre oluşuyor.

DataStar Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Ulucan, PC kullanımının kurumsal pazarda hala devam ettiğini belirterek, "PC ölmedi, sadece küçüldü. Artık minik boyutlu, özel tasarımlı PC'ler tercih ediliyor. Shuttle da bu alandaki önemli üreticilerden biri" diyor.

Shuttle'ın küp PC'si hem yer tasarrufu sağlıyor, hem isteğe uygun konfigüre ediliyor. Böylece hem ofisler hem de evler için uygun PC'ler oluşturuluyor. En yeni teknolojilerle donatılmış olan Shuttle XPC, en son enerji tasarrufu teknolojisi, hızlı bileşenleri, akıllı soğutma sistemi ve yenilikçi tasarımıyla göz dolduruyor. Diğer masaüstü PC'lere göre yaklaşık üçte bir daha küçük olan kasası sayesinde az yer kaplıyor. Bu nedenle özellikle ofislerde çalışma alanını düzenlemede esneklik sağlıyor.

Okuyucu Yorumları