Pentax'dan beklentisi yüksek olanlara

Pentax'ın yeni fotoğraf makinesi K-5, yüksek performansı ve taşınabilirliğiyle dikkat çekiyor!

Beklentisi yüksek olanlara

Pentax K–5, geliştirilmiş özellikleri ile şimdi özel fiyatı ilesatışa sunuluyor. K–5, görüntü kalitesi, veri işleme hızı ve işletilebilirlik açılarından önceki modellerden daha üstün standartlar sunuyor.

Kompakt boyutlarına rağmen K-5, güçlü ancak hafif magnezyum alaşımı sağlam paslanmaz çelik gövdesi ile sıradışı sağlamlığı ve dayanıklılığı ile göze çarpıyor. Yeni ,yüksek hızlı, düşük sesli CMOS görüntü sensörü ve yüksek performanslı PRIME II görüntü motoru iledonatılan cihaz, yaklaşık 16.28 etkin mega pikseli ile süper yüksek çözünürlükve zengin tonlama sunuyor.

Pentax K–5 saniyede yaklaşık yedi görüntü ile sürekli çekim modunda bile aynı kaliteyi veriyor. ISO 80 ve ISO 51200 arası ekstra geniş hassasiyet aralığına sahip cihaz, 1920 x 1080 pikselde FullHD-oranlı video kaydedebiliyor. Çok daha hızlı otofokus hızı, el ile çekimleri için geliştirilmiş HDR (High Dynamic Range) özelliği ve tüm bileşenlerin şekil ve tasarımında daha iyi işlevsellik gibi yenilikler ve gelişmiş özellikler eklenen K–5, ileri düzey amatörlerin özel taleplerini karşılamaya yönelik olarak geliştirilmiş. Pentax K-5'in Kdv dahil satış fiyatı; 2,499 TL.

Okuyucu Yorumları