Pentax WG–3 serisi yaza hazır

En zor şartların bile altından kalkabilen bu kamera, özellikleriyle sizi etkilemeyi başaracak!

Pentax'tan müthiş bir kamera!

Kablosuz şarj özelliğine sahip kaya gibi sağlam Pentax WG-3 serisi 14 metreye kadar su altında fotoğraf çekebilen,geniş apertürlü zoom merceğe sahip, ikili sarsıntı önleme özelliği ile suya ve darbelere dayanıklı.

Zor koşullara uygun, suya, yağmura ve düşmeye dayanıklı Pentax WG-3 serisi, en zorlu maceralarda en yakın yol arkadaşınız olacak...Birbirinden canlı renkli ile yaza hazır Pentax WG-3'ler yaz sporlarına meraklı kullanıcılar için mükemmel bir ürün.

Ayrıca PENTAX WG-3 serisi dış mekân çekimlerine kolaylık getiren basınç/yükseklik/derinlik ölçer ve dijital pusula ve "kablosuz şarj sisteminin"yanında kayıtlı görüntülere konum verisi ve seyahat günlüğü kaydedebilen gelişmiş GPS özelliğine sahip.

Fiyatı: 1.999 tl kdv dahil

PENTAX WG-3'ün ana özellikleri

PENTAX WG-3'ün ana özellikleri

PENTAX WG-3'ün ana özellikleri

14 metre derinlikte iki saate kadar kesintisiz çekim için sağlam dış çerçeve

PENTAX cihaz gövdesinin su geçirmezlik özelliğini artırarak, daha öncekimodellerin 12 metreye kadar olan su altı performansını WG-3 ve WG-3 GPS modellerinde 14 metreye ve iki saate kadar kesintisiz çekim süresine yükseltti.Ayrıca bu fotoğraf makineleri son derece darbeye dayanıklı, toza dayanıklı, soğuğa dayanıklı ve çarpmaya dayanıklı olarak tasarlandı. Tüm bu özellikler ile WG-3 ve WG-3 GPS modelleri sert ve zorlu açık hava koşullarında bile sağlamlığını ve güvenilirliğinisürdürüyor.

F2.0 maksimum apertürlü ve 25 mm geniş açı kapsamlı 4x optikzoom mercek

Yeni tasarlanan optik zoom mercek, maksimum F2.0 apertür ile çok az aydınlığın olduğu su altı koşullarında bile minimal gürültüde parlak ve net görüntüler sağlıyor. 5mm'den 18mm'ye kadar (35 mm formatında yaklaşık.25mm geniş açıdan 100mm medium tele objektife eşdeğer) dört kat zoom kapsama özelliği ile bu kullanışlı mercek, makro çiçek görüntülerinden geniş açılı muhteşem manzaralara kadar geniş bir uygulama yelpazesine sahip. Makinenin Akıllı Zoom özelliğizoom kapsama alanını yaklaşık 28.8 kat genişleterek, yaklaşık 720 mm süper-teleobjektifmerceğin odak mesafesinde (35 mm formatında) görüntü kalitesinden taviz vermeden ekstra-yüksek büyüklükte görüntüler veriyor.

Yüksek performanslı arka aydınlatmalı CMOS görüntü sensörü

WG-3 ve WG-3 GPS modelleri geleneksel sensörlerle kıyaslandığında yüksek hassasiyet ve düşük-gürültü özelliklerine sahip yüksek teknolojili ve arka aydınlatmalı CMOS görüntü sensörü içeriyor. Yeni nesil görüntü motoru ile desteklenen sensör, ISO6400 tepe hassasiyet ve 16.0 etkin megapiksel ile süper-yüksek çözünürlüklü görüntüler sağlıyor. Bu modeller ayrıca, en yeni Süper Çözünürlük Teknolojisi ile eldeedilen gelişmiş görüntü işleme özellikleri ile son derece net fotoğraflar sunuyor. Bunlara ek olarak, yenilikçi Elde Gece Çekim modu, aynı sahnede dörtkare çekiyor sonra bunları tek bir kompozit görüntü olarak sentezleyebiliyor, böylece bulanıklıktan uzak görüntüler yakalamaya yardımcı oluyor.

Net ve bulanıklıktan uzak görüntüler içinikili sarsıntı azaltma sistemi

WG-3 ve WG-3 GPS modellerinin ikili sarsıntı-azaltma sistemi SR (Shake Reduction), SR(Shake Reduction /Sarsıntı Azaltma ) mekanizması ile Dijital SR modunu birleştirerek rahatsız edici makine sarsıntılarını etkin olarak telafi ediyor. Bu sistem fotoğraf makinesinin en çok sarsıntıya maruz kaldığı zorlu çekim koşulları altında bile,-örneğin çok az ışık olan ortamlarda veya günbatımı sahnelerinde- bulanıklıktan uzak, net fotoğraflar sağlıyor.

Yakın plan çekimlere yardımcı altı LED makro lamba

Yakın plan çekimlere yardımcı altı LED makro lamba

Yakın plan çekimlere yardımcı altı adet LED makro lamba

WG-3ve WG-3 GPS modellerinde, makro çekimler için mercek çerçevesinin etrafına konumlanan 6 adet LED Makro Lamba, Dijital Mikroskop modu seçildiğinde obje üzerinde daha parlak ve eşit dağılımlı aydınlatma sağlıyor. Makro Lambalar ile kullanıcı çıplak gözle çoğunlukla dikkat edilmeyen mikroskobik bir dünyanın büyütülmüş görüntüsünü makinenin LCD ekranında net olarak görebiliyor ve zahmetsizce göz alıcı fotoğraflar çekebiliyor.

Yüksek kaliteli genişletilmiş film kayıt için Full HD-standart video kayıt özelliği

WG-3 ve WG-3 GPS modelleri H.264 formatında Full HD film kayıt özelliği özelliği ile yüksek kaliteli genişletilmiş video klipler kaydedilebiliyor. (1920 x 1080 pikselile16:9 görüntü oranında ve saniyede 30 kare hızda) Ayrıca Slow-motion oynatma özelliği sağlayan Yüksek-Hızda Film Modu ve ileriye sararak izlemeyi sağlayan Hızlandırılmış Film Modu gibi yaratıcı tekniklere sahip. Ayrıca fotoğraf makinesinin gövdesinde, kaydedilen videoları eşzamanlı olarak oynatma ve sesleri dışarıya aktarabilme imkânı veren bir Micro-HDMI girişi (D Tipi) bulunuyor.

Ekstra geniş, yüksek çözünürlüklü, geniş ekran 3.0-inç LCD ekran

WG serisi modeller, yaklaşık 460,000 noktacıklı ve 16:9 oranına yatay olarak genişletilebilen ekstra büyük, yüksek çözünürlüklü 3.0 inç renkli LCD ekrana sahip. Ekranın orijinal PENTAX AR (Anti-Reflection/Yansıma Önleyici) özellikli üst yüzeyi parlama ve yansımaları en aza indirgeyerek en zorlu güneş ışığı altında bile görüntüyü ekran üzerinde net olarak gösteriyor. Geniş açılı tasarımı yaklaşık 170 derece yatay ve dikey görüntü sağlarken, özellikle dar ve geniş açı çekimlerde büyük kolaylık sağlıyor.

Açık hava çekimlerini kolaylaştırıcı gelişmiş GPS özelliği ve basınç/yükseklik/derinlik ölçme aygıtı

WG-3 GPS modeli çekilmiş fotoğraflar üzerine otomatik olarak konum verisi ve seyahat günlüğü bilgisi kaydedebilen ve dâhili saati yerel zaman göre ayarlayabilen gelişmiş GPS modülüne sahip. Yeni dâhil edilen basınç sensörü ve dijital pusula sayesinde kullanıcı basınç/yükseklik/derinlik ve konum koordinatlarını kontrol edebildiği gibi bu verileri daha sonra anımsatıcı olması için çekilmiş fotoğrafların üzerine kaydedebiliyor.

Okuyucu Yorumları