Philips 243B1 Monitörü Piyasaya Çıkıyor. İşte Özellikleri ve Fiyatı!

MMD, Philips 243B1 monitörünü piyasaya çıkartıyor: Çevreyle dost bir tasarımda üretkenlik ve konfor.

Philips 243B1 satışa çıkıyor

Philips monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, 23.8 inçlik (60.5 cm) Philips 243B1 LCD monitörünü piyasaya çıkardığını duyuruyor. Full HD çözünürlük (1920 x 1080), USB-C docking teknolojisi ve HDMI bağlantısının yanı sıra, optimal konfor ve üretkenlik amacıyla tasarlanmış zengin yelpazede yer alan özellikler ve teknolojiler ile donatılmış bu monitör, doğaya önem verenler için kusursuz bir tercih: Çünkü sadece ENERGY STAR, EPEAT ve TCO gibi katı çevre standartlarını yerine getirmekle kalmıyor, aynı zamanda da enerji maliyetlerinin %80'lik bir oranını tasarruf edebilen PowerSensor ile de donatıldı.

Hiç olmadığı kadar basit

Philips 243B1 USB-C tek kablolu docking rahatlığını sunuyor. Kullanıcılar, sadece tek bir ince, tersine çevrilebilir kablo ile uyumlu diz üstü bilgisayarlarını monitöre doğrudan takıp güvenli ve emniyetli USB 3.2 yüksek hızlı veri iletiminin keyfini çıkarabilir, FHD videoları izlerken diz üstü bilgisayarlarını güce takabilir ve şarj edebilirler.

Konfor, rahatlık ve bağlantı

Kesin kullanıcı konforu ve rahatlığı sağlamak için tasarlanan Philips 243B1 gözlerin yorulmaması için Flicker-Free teknolojisine ve LowBlue Modu'na sahip. Ayrıca tamamen ayarlanabilir SmartErgoBase taban, ergonomik konfor ve zahmetsiz kablo yönetimi için sağa sola döndürülebilir, eğilebilir ve pivot modunda kullanılabilir. Kolay bağlantı, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB 3.2 Gen 2, RJ45 ve daha fazlası gibi pek çok seçenek sayesinde de garanti altına alınmış oluyor.

Çevreye duyarlı

Philips 243B1 EnergyStar 8.0, EPEAT, TCO Certified Edge ve RoHS gibi çok sayıda çevre standardına ve sertifikasına uygundur. Dahili bir PowerSensor otomatik olarak kullanıcının orada bulunup bulunmadığını tespit eder ve monitörün parlaklığını ona göre ayarlar. Böylece, hem monitörün ömrü uzar hem de %80'e çıkabilen oranda enerji tasarrufu sağlanır. Ayrıca, monitör odadaki aydınlatma koşullarına göre görüntü parlaklığını otomatik olarak ayarlayan bir LightSensor (Işık Sensörü) ile de donatıldı. Ayrıca, sıfır enerji tüketimini sağlamak için de bir Sıfır Güç Anahtarı da bulunuyor. %100 geri dönüştürülebilir ambalaj malzemeleri ile teslim edilen Philips 243B1, %85 oranında tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastikten oluşuyor ve cıva, kurşun ve PVC/BFR gibi zararlı maddeleri hiç içermiyor.

Rahat, ileri görüşlü ve çevre dostu Philips 243B1 monitörü Mart 2020'den itibaren 290 USD tavsiye edilen perakende fiyat üzerinden piyasada bulunabilecek.

Okuyucu Yorumları