Philips GoGear Aria: O bir medya canavarı!

Philips, patentli Philips FullSound teknolojisi ile üretilen yeni medya oynatıcısını gururla sunar.

O bir medya canavarı!

Philips'in, MP3 parçaları orijinal CD kalitesinde dinleme keyfi vaat ettiği bu ürün 2 inç'lik geniş bir ekrana sahip. Ürün boyutuna göre geniş olan ekranı sayesinde film ve müzik kliplerini her yerde izlemek mümkün oluyor.

Philips'in FullSound teknolojisi, özgün ses ayrıntılarını, sıkıştırılmış müzikte aynen oluşturmaya yönelik bir teknoloji. Bunun yanı sıra ürün ergonomiye de önem veriyor.

MP3, WMA ve DRM dosyalarını çalabilen GoGear Aria MP3/Video çalar, Philips'in açıklamasına göre GoGear Aria yüksek ses kalitesi için tasarlanmış ve her kulak yapısına uygun kulaklıklara sahip...

Kapasiteler ve fiyatlar

Kapasiteler ve fiyatlar
Philips GoGear Aria 4 ve 8 GB kapasitelerde satışta

GoGear Aria MP3/Video çalar, 2 inç renkli geniş ekranı ile yüklediğiniz videoları izleme imkanı sunmasının yanında radyo çalabilme özelliğine de sahip. 20 FM radyo istasyonuna kadar önceden ayarlama yapılabiliyor. Not alma ya da hatırlatma amaçlı ses kaydı da yapabilen GoGear Aria MP3/Video çalar, 30 saate kadar kesintisiz müzik keyfi sunuyor.

GoGear Aria MP3/Video çalar USB kablosu ile bilgisayara bağlanarak kolaylıkla şarj edilebiliyor, bilgisayarınızdaki dosyaları hızla ve kolaylıkla aktarmanıza yardımcı oluyor. Kaliteli müzik ve video deneyimini bir arada sunmayı amaçlayan GoGear Aria MP3 çaların 4 GB hafıza kapasitesine sahip modeli 199,90 TL, 8 GB hafıza kapasiteli modeli ise 249,90 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları