Pixel 2 ve Pixel 2 XL Sahiplerine Bir Şok Daha!

Başı bir türlü dertten kurtulmayan Google Pixel 2 sahipleri, bu kez bakın ne tür bir sorun yaşıyor...

Pixel 2 sahipleri "soruna doyuyor"

Google Pixel kullanıcılarının başı, yeni telefonlar piyasaya sürüldüğünden bu yana sıkıntıdan kurtulmadı. Daha önce ekran yanması, ses sorunları, LED flaş ile kullanıldığında ortaya çıkan kamera sorunları, çoklu donma sıkıntıları ve daha pek çok problemle karşılaşan Pixel 2 ve Pixel 2 XL, kısa bir süre önce de Android Oreo güncellemesi ile gündeme gelmişti. Yeni Android 8.1 güncellemesini alan Pixel 2 XL modellerinde, parmak izi sensörünün ağırlaştığı söyleniyordu. Bunlar yetmezmiş gibi, şimdi bu sorunlara bir yenisi daha eklendi.

Yeni gelen haberlere göre, Pixel 2 ve Pixel 2 XL sahipleri, ses sorunlarına bir yenisini daha eklemişler. Bilindiği gibi Pixel 2 ve Pixel 2 XL modellerinde 3.5 mm kulaklık girişi yok. Kulaklıkla müzik dinlemek isteyen kullanıcılar, ya USB-C kulaklık sahibi olacaklar ya da 3.5 mm kulaklık adaptörü kullanacaklar. Sorun da tam olarak bu kısımda yaşanıyor.

Kullanıcıların Google Pixel Topluluğu forumlarına yazdığı şikayetlere göre, Pixel 2 ve Pixel 2 XL'da adaptör üzerinden kulaklık takıldığında, ses yine ana hoparlör üzerinden gelmeye devam ediyor. Bu soruna Google'dan flaş dönüş oldu: Google, kullanıcıları cihazlarını güvenli modda yeniden başlatmasını istedi. Fakat bu işe yaramadı.

Şu aşamada bu sorun hala sürüyor. Google'dan ise başka herhangi bir açıklama gelmiş değil. Sorunu yaşayan Pixel 2 ve Pixel 2 XL sahipleri, Google'dan açıklama beklemeye devam ediyor.

Okuyucu Yorumları