PlayerUnknown's Battlegrounds, Tam 5 Milyon Kez...

Her platformda oyuncular tarafından sevilerek oynanan PlayerUnknown's Battlegrounds, tüm zamanların oyunu olmaya aday.

PUBG'dan yeni rekor!

PlayerUnknown's Battlegrounds, tüm zamanların oyunu olmaya aday. Kısa zamanda büyük bir başarıya imza atan PlayerUnknown's Battlegrounds, henüz geçtiğimiz yıl E3 fuarında tanıtılmış ve aralık ayında oyunculara sunulmuştu. O günden bugüne kadar da rekor üstüne rekor kırmaya devam eden PlayerUnknown's Battlegrounds, oyuncular tarafından fazlasıyla beğenildi.

Daha önce Steam'in 15 milyon eşzamanlı oyuncuya erişebilmesinde de önemli bir rol oynayan PUBG, bu defa Xbox platformuna yönelik bir rekor kırdı. Microsoft'un açıklamasına göre PlayerUnknown's Battlegrounds, Xbox platformunda 5 milyon barajını aşmış durumda.

Xbox platformuna sunulmasının ardından yalnızca 3 ay içinde bu rakama erişen PUBG, önümüzdeki dönemde daha çok rekor kıracakmış gibi görünüyor. Zira oyun daha yolun çok başında.

Microsoft, PlayerUnknown's Battlegrounds'ın 5 milyon oyuncuya ulaştığını hemen yukarıdaki video eşliğinde oyuncuları ile paylaşırken, ayrıca güzel de bir duyuruda bulundu. Microsoft 5 milyon aşkına, Xbox One'daki tüm oyunculara tamamen ücretsiz olarak PUBG5 ceketi veriyor. Bunu elde etmek içinse yapmanız gereken çok basit: PUBG5 ceketi sahibi olmak için 22 Mart 2018'e kadar oyun içerisinde bir karakter aktif etmeniz yeterli.

Okuyucu Yorumları