PlayStation Plus Yaza Özel İndirimde!

PlayStation'da çevrimiçi multiplayer oyun oynama, aylık bedava oyunlar ve daha birçok ayrıcalıklı hizmet sunan PlayStation Plus, yaza özel indirimde.

PlayStation Plus indiimde!

Sony Interactive Entertainment (SIE), PlayStation'da çevrimiçi multiplayer oyun oynama, aylık bedava oyunlar ve daha birçok ayrıcalıklı hizmet sunan PlayStation®Plus servisinin 3 aylık üyeliğinde yaz mevsimine özel kısa süreli indirim yaptı.

Standart fiyatı 74,99 TL olan 3 aylık PlayStation Plus üyeliğinin fiyatı, 27 Haziran – 9 Temmuz tarihleri arasında yaz mevsimine özel olarak %25 indirimle 55,99 TL'ye indi*. PlayStation Plus üyeliği ile birlikte 3 ay boyunca hem çevrimiçi multiplayer oyun oynamak hem de PlayStation Plus'ın her ay sunduğu ücretsiz oyunlardan yararlanmak mümkün.

PlayStation Plus nedir?

Dünya çapında 31,5 milyondan fazla kullanıcı sayısına* ulaşan PlayStation®Plus (PS Plus), Sony Interactive Entertainment'ın (SIE) sunduğu ücretli üyelik servisidir. PS Plus üyeliği bulunan oyuncular, PS4'te milyonlarla oyuncu ile çevrimiçi multiplayer oyunlar oynayabilir, her ay PlayStation'ın sunduğu 2 bedava oyuna sahip olabilir, sadece PS Plus üyelerine özel indirimlerden ve avantajlardan yararlanabilir ve kendilerine sağlanan 10 GB bulut depolama alanına oyun kayıtları yapabilirler.

PS Plus servisi için 1 aylık, 3 aylık ve 12 aylık üyelik seçenekleri bulunur. PS4 sahipleri ayrıca, PS Plus'ın 14 günlük ücretsiz deneme sürümü ile tam üyeliğin tüm avantajlarından yararlanabilirler. Daha fazla bilgi için tıklayınız.

* Aralık 2017 itibarıyla

* PlayStation Plus'a yalnızca PlayStation Store ve yüksek hızlı internet erişimi olan Sony Entertainment Network (SEN) hesabı sahipleri abone olabilir. PSN Hizmet Koşulları'nı eu.playstation.com/legaladresinde bulabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları