POCO C65 Türkiye'de Satışa Sunuldu

POCO, yeni akıllı telefonu POCO C65’i Türkiye'de satışa sundu. 8,499 TL fiyat etiketine sahip cihaz, web sitesine özel 500 TL indirim ile satılıyor.

POCO C65 Türkiye'de Satışa Sunuldu

Fiyat/performans odaklı akıllı telefonlar üreten POCO, bütçe dostu yeni modeli POCO C65'i satışa sundu.

90Hz yenileme hızında 6,74 inçlik ekrana sahip akıllı telefon, Corning Gorilla Glass ekran korumasıyla geliyor. Bununla birlikte ekranda TÜV Düşük Mavi Işık sertifikası ve titreşimsiz sertifikasyonla DC karartma özelliğine sahip bir LCD ekran bulunuyor.

Sekiz çekirdekli MediaTek Helio G85 yonga setinden güç alan cihaz, 16GB'a kadar RAM ve 1TB'a kadar genişletilebilir depolama alanına sahip. Akıllı telefonun pili ise 5000mAh kapasitede. 18W hızlı şarjı destekleyen POCO C65'in kutusundan 10W gücünde bir şarj cihazı çıkıyor. Ayrıca cihaz, MIUI 14 arayüzü ile geliyor ve yan tarafında bir parmak izi sensörü bulunuyor.

POCO C65, 50MP AI üçlü kamera kurulumuna sahip. 50 MP ana kamera, 10 film filtresi ve bir film karesi içeriyor. Ön tarafta ise 8MP çözünürlüğünde bir selfie kamerası mevcut. POCO, akıllı telefonun sorunsuz bir şekilde yakınlaştırma ve uzaklaştırmayı sağlayan yeni bir yakınlaştırma halkasını içerdiğini belirtiyor. Cihazdaki Film Kamerası özelliği ise kullanıcıların vintage bir temada fotoğraflar çekmesine olanak tanıyor.

POCO C65, 8,499 TL tavsiye edilen fiyatıyla mi.com üzerinden 500 TL indirim ile satışa sunulmuş durumda.