Polaroid Android: "Şiir gibi" bir cihaz!

Söylentiler doğru çıktı: Polaroid ve Android, "şiir gibi" bir oyuncak için düğmeye bastı!

"Şiir gibi" bir cihaz!

Polaroid'in değiştirilebilir lensli ve Android kullanan bir kamera üzerinde çalıştığı söylentileri bir süredir internette dolaşıyordu. Polaroid'den gelen açıklama söylentilerin doğru olduğu yönünde. Polaroid CEO'su Scott Hardy, Imaging Resource sitesine yazdığı mailde, söz konusu kamera üzerinde çalışmaya devam ettiklerini ve CES 2013'de tanıtımını yapacakları belirtiliyor.

Firmadan yapılan açıklamada kamerayla ilgili başka ayrıntıya yer verilmezken yeni söylentiler internette yayılmaya başladı bile. İddia edildiğine göre kamera IM1836 adını taşıyacak ve Polaroid için Sakar tarafından üretilecek. 18.1 milyon piksel algılayıcıya sahip olacağı söylenen kameranın görünüş olarak Nikon J1/J2'ye benzeyeceği de iddialar arasında. Android kullanıldığı için kameraya mail, Facebook ve Twitter uygulamalarının indirilebileceği düşünülüyor.

Polaroid ve Android gibi "çok uyumlu" iki ismi bir araya getirecek olan kamera, aslında Android'li ilk kamera olmayacak. Daha önce burada test ettiğimiz Samsung Galaxy Camera, Android'li ilk kamera olmuştu...

Okuyucu Yorumları