Powerplay ile Fareler, Çalışırken Şarj Olacak!

Logitech'in duyurduğu yeni teknoloji ile kablosuz fareler, çalışırken kendi kendi kendilerini şarj da edecek!

Çalıştıkça şarj olan kablosuz fare!

Bir kaç hafta önce gerçekleşen Computex fuarında Corsair, yeni teknolojisi olan Concept Zeus fare altlığı prototipini tanıtmıştı. Bu altlık kablosuz fareleri çalışırken şarj edebiliyordu. Kablosuz fareleri oyun dünyasındaki popülerliğini arttıracak olan teknolojinin diğer büyük klavye/fare şirketleri tarafından da mutlaka deneneceği tahmin ediliyordu. Ve görünüşe bakılırsa tahminler hiç de boş değil: Logitech bugün kendi kablosuz şarj fare altlığını ürettiğini açıkladı. Powerplay adlı ürün, beraberinde iki oyun faresi ile birlikte geliyor.

Şirketin zaten çok popüler olan G900 ve G402 oyun fareleri, yeni şarj teknolojisi için modifiye edildi ve isimleri G903 ve G703 olarak yenilendi. İşin sırrı bu farelerin altında bulunan küçük ağırlık odasında saklı. Eğer Powerplay fare altlığınız yoksa bu odayı ağırlık yerleştirmek için kullanabilirsiniz, ancak Powerplay ile birlikte gelen manyetik şarj diski, farenin kablosuz olarak altlıktan enerji almasını sağlıyor.

Powerplay ile Fareler, Çalışırken Şarj Olacak!

Bunun dışında Logitech G903 ve G703 diğer fare modelleri ile tamamen aynı. Hız, performans ve güvenilirlik bakımından hiç bir eksikliği olmayan bu fareler, daha önce üretilen Lightspeed teknolojisine sahip kablosuz farelerden bile daha hızlı olduğu kanıtlandı.

Corsair'in prototip aşamasında olan Concept Zeus'un geç çıkış tarihinden farklı olarak, Logitech'in Powerplay fare altlığı Ağustos'ta 99$'a piyasya sürülecek. G903 ve G703 oyun fareleri ise sırasıyla 150$ ve 100$ fiyatlarla Haziran'ın sonlarında piyasaya sürülecek.

Okuyucu Yorumları