PUBG bir aya PS4'e gelebilir!

PUBG'nin çok yakında PlayStation 4 sunucusunu hizmete sunabileceği ortaya çıktı!

PUBG, PS4'e gelebilir

PlayerUnknown's Battlegrounds, Eylül ayında Xbox One'ın Oyun Önizlemesi programından ayrılmasından sonra konsola özel bomba gibi sunumlar ile geri döndü: Konsol paketleri, Xbox One Kablosuz kontrol kolları ve yeni bir harita.

Bu gösteriş, Fortnite gibi oyunların popülerliğinin artması ile beraber azalmıştı ancak eğer oyun önümüzdeki ay PS4 için sunulursa ilgi tekrar ortaya çıkabilir.

PUBG'nin PS4'e geleceği söylentisi ilk olarak Eylül ayında Koreli Ratings Board'ta ortaya çıkmıştı. Şimdi ise video oyun mesajlaşma forumu ResetEra üzerindeki yeni bir yayına göre oyunun PlayStation Network üzerinde aktif olarak bir PlayStation sunucusu listesi ortaya çıkmış durumda.

Her ne kadar henüz Sony veya PUBG Corp. oyunun önümüzdeki ay PS4'e geleceği haberini doğrulamamış olsa da, oyunun Xbox One ile bir yıllık platform özellik anlaşmasının biteceği düşünülürse bu durumun mantıklı olacağı söylenebilir.

PUBG gerçekten PlayStation'lara gelirse, bunun Sony için bir galibiyet olacağı ve platforma özel isimler konusunda pek de başarılı olmayan Microsoft için küçük bir mağlubiyet olacağı söylenebilir. Ayrıca bu durum Xbox oyuncuları için de o kadar kötü değil. Microsoft, Twitter üzerinde yaptığı küçük bir duyuru ile X018 etkinliğinde PUBG için bazı büyük haberleri olacağını söyledi.

Okuyucu Yorumları