Quadro Akıllı Gözlükler geliyor

Quadro Akıllı Gözlüklerle bu yaz çok daha eğlenceli geçecek!

Quadro Akıllı Gözlükler yolda

Tesla Teknoloji'nin oluşturduğu Quadro markası, ülkemizde bilgisayardan, giyilebilir teknolojilere kadar birçok konuda ürünler üretiyor ve özellikle "Giyilebilir Teknoloji" ürün yelpazesini büyük bir hızla geliştiriyor.

Giyilebilir Teknoloji alanında hızlı gelişimini sürdürmek isteyen Quadro güneş gözlüğü formundaki Akıllı Gözlüklerini nisan ayında satışa sunacağını duyurdu. 13 Nisan'da satışına başlanacak olan Quadro Akıllı gözlükler ile 15MP'e kadar fotoğraf çekebilecek, 1080P formatında video kaydedebilecek ve bunları yaparken müzik dinleyebileceksiniz. Bluetooth ve Wi-Fi bağlantı seçeneklerine sahip Quadro akıllı gözlüklerle gözlüğünüzdeki görüntüyü telefonunuz üzerinde Live Stream takip etmek, ya da görüşmelerinizi gözlüğünüzle yapmanız mümkün olacak. Hatta Quadro akıllı gözlüğünüzü PC ye bağlayıp web-cam olarak kullanmanız bile mümkün.

Model seçeneğine göre 4-6 Saat arasında kullanım imkanı sunan Quadro akıllı gözlüklerle bu yaz çok daha eğlenceli geçecek gibi görünüyor. Quadro Akıllı Gözlük serisi farklı görünüm özelliklere sahip olmakla beraber 4 farklı model ile satışa sunulacak.

Quadro Smart Glass 3HD Özellikleri

Kayıt Açı Aralığı: 142 Derece Geniş Açı Kamera
DV Kayıt Kalitesi: 1920x1080 (MT0330 Lens)
Video Formatı: MOV H264
Fotoğraf Çözünürlüğü: 4352x3264 (14MP)
Kayıt Hızı: 30 FPS
Bellek: 32GB'a kadar MicroSD TF Kart Desteği
Bağlantılar: Bluetooth 4.0, 802.11b/g/n
Kullanım Süresi: 4 Saat (Tam şarj ile)
Kutu İçeriği: Taşıma Kutusu, Kullanım Kılavuzu, USB kablo, Şarj Cihazı, Temizleme Bezi

Okuyucu Yorumları