Quake'ten, PS5 ve Xbox Series S/X Sahiplerine 4K / 120 FPS Müjdesi

Quake, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S'te büyüleyici bir "4K - 120 FPS" güncellemesine kavuştu!

Quake'e PS5 ve Xbox dopingi

Yılların oyunu Quake, PC'nin yanı sıra PlayStation 4 ve Xbox One ve Nintendo Switch için piyasaya sürülmüştü. Oyunda yükseltilmiş aydınlatma ve çözünürlük gibi birçok gelişme yer alıyor, ancak PlayStation 5 ve Xbox Series X/S modellerinde bu avantajlardan yararlanılamıyordu. Neyse ki işler değişti.

Bethesda, Quake'in PlayStaton 5 ve Xbox Series X yükseltmesinin oyun severlere ücretsiz olarak sunulduğunu duyurdu. Ekip, web sitesinde konuyla ilgili şunları söyledi:

"Quake'i Xbox Series X, Xbox Series S ve PlayStation 5'te sunmaktan heyecan duyuyoruz. Quake'i Xbox One veya PlayStation 4'te satın alan herkes aynı konsol ailesinde ücretsiz yükseltmeye hak kazanıyor. Ayrıca, ücretsiz yükseltmeler Xbox Series X veya Xbox Series S'ye sahip Xbox Game Pass üyeleri tarafından da kullanılabiliyor."

Quake, artık her 3 konsolda da 4K çözünürlükte saniyede 120 kareye kadar çalışabiliyor. Evet, bu demek oluyor ki, yeni Xbox serisinin alt sürümü Series S bile bu oyunu 4K'da 120 fps'te işleyebilir. Ancak daha yüksek kare hızının avantajlarını görmek için 120Hz destekli bir ekrana sahip olmanız gerekecek.

Okuyucu Yorumları