Qualcomm CEO'su, 5G'nin etkilerini konuşacak

Qualcomm CEO'su Steve Mollenkopf, 5G teknolojisine verdikleri büyük önemi, CES 2017'de ortaya koyuyor!

Qualcomm'un 5G planları...

Tüketici Teknolojisi Derneği (CTA) , Qualcomm CEO'su Steve Mollenkopf'un CES 2017'de konuşma yapacağını bugün açıkladı. Tüketici Teknolojisi Derneği tarafından sahip olunan ve düzenlenen CES 2017, 5-8 Ocak 2017'de Las Vegas, NV'de faaliyete geçecek.

Mollenkopf, CES katılımcılarına 6 Ocak Cuma günü saat 9.00'da Venedik'teki Palazzo Balo Salonu'nda hitap edecek. 5G'nin gündelik hayatımızda sahip olacağı devrimci etkiyi hem teknolojik hem de deneyimsel açıdan ele alacak, ayrıca cep telefonu dışındaki endüstriler üzerindeki daha geniş kapsamlı etkisini tartışacak.

CTA Başkanı ve CEO'su Gary Shapiro "Steve Mollenkopf mobil dünyada lider" dedi. "En son teknolojileri mobil cihazlara getirerek akıllı telefonları ana akım haline getirme ve Qualcomm'un global liderliğini güçlendirme konusunda temel olmuştur. Mobil cihazlar ve sürekli bağlantıyla yönetilen bir dünyada Qualcomm, yenilikçiliğin ön saflarında. "

Qualcomm, 30 yılı aşkın bir süredir dünyayı 3G ve 4G'ye ve şimdi 5G'ye liderlik eden kablosuz endüstrisini tanımladı. 5G, mobil teknoloji için geliştirilen en yeni teknoloji standardı. 5G büyük bir ölçekte bağlanmayı sağlayacak, kapsamlı deneyimleri kolaylaştıracak, nesnelerin internetini sürdürecek ve yeni görev kritik hizmetlere izin verecek bir temel teknoloji.

Mart 2015'te CEO konumuna yükseldiğinden beri Mollenkopf, Qualcomm'un nesnelerin interneti, giyilebilir, otomotiv ve sağlık gibi sektörlere açılmasına öncülük etti. Mollenkopf, kabul gören bir yazar olarak, güç tahmini ve ölçümü, çok standartlı vericiler ve kablosuz iletişim alıcı-verici teknolojisi alanlarında yedi patenti var.

Okuyucu Yorumları