Rapor: iPad Mini 2019'da Geri Dönecek

Tablet planlarınızı gözden geçirin: Yeni bir rapor, Apple'ın 2019'da piyasaya süreceği iPad modellerini ortaya çıkardı!

iPad Mini geri dönüyor

Apple bu sene bir giriş seviyesi iPad ve iki yeni iPad Pro tanıttı ancak firma, tablet tazeleme işini henüz tamamlamış değil. Apple'ın tedarik zincirinden gelen raporlara göre firma, 2019'da yeni bir 10 inç'lik iPad ve bir iPad Mini tanıtmaya hazırlanıyor.

Yeni bir iPad satın almayı planlıyorsanız, planınızı gözden geçirin çünkü China Times'a konuşan kaynaklar, iPad Mini'nin 2019'un ilk yarısında geleceğini, 10 inç'lik iPad'in ise 2019'un ikinci yarısında geleceğini söylüyor. Bu 10 inç'lik iPad, 2018'de çıkan 9,7 inç'lik modelin yerini alacak.

Rapor, Eylül 2015'de çıkan iPad Mini 4'ün, firmanın küçük boyutlu son tableti olmayacağını söylüyor. Yeni bir iPad Mini'nin gelebileceğini ekimde de duymuştuk.

Yeni iPad'ler, yeni iPad Pro'da olduğu gibi daha yuvarlak köşeler ve daha ince ekran çerçeveleriyle gelebilir. Cihazlar, büyük ihtimalle daha hızlı birer işlemciyle gelecekler ancak fiyatların iPad Pro fiyatlarının altında olması gerekiyor. China Times'a göre Apple, fiyatı kontrol altında tutmak için LED panellerin üretimini farklı konumlara taşıyabilir.

Okuyucu Yorumları