Razer, Nommo Hoparlör Serisini Tanıttı

Razer'ın CES 2018'de tanıttığı yeni hoparlör serisi film, müzik ve oyunlarda tam teşekküllü ses doyum sağlıyor.

Razer'dan yeni hoparlör geldi

Oyuncuların dünyaca ünlü lifestyle markası Razer, bugün yaptığı bir duyuru ile PC'ler için hazırladığı yeni hoparlör serisi Razer Nommo ve Nommo Pro'yu tanıttı. THX sertifikalı, kayıpsız 2.1 hoparlör sistemi olan Nommo Pro'lar Dolby Virtual Speakers teknolojisi ile oyunlardaki ses doygunluğunu yeni bir seviyeye taşıyor. Razer Nommo 2.0 hoparlör sistemi dengeli, tam teşekküllü bir ses düzenini fiyat performans ürünü olarak sunuyor.

Nommo hoparlör serisi oyuncuların hassas çevre seslerinden faydalanarak daha verimli oyunlar çıkartması için tasarlandı. Bütün ses sistemi özellikleri, gerçek sağ ve sol stereo imajlama ile doğru pozisyonu size sunmak üzerine ayarlandı. Bu şekilde oyuncular düşmanın ayak seslerini gerçekten hangi yönden geliyorsa o şekilde duyabilecekler. Nommo Pro'da bu özelliğe ek olarak yüksek frekansları genişleterek detayları yakalamanızı sağlayan Bağımsız Tweeter (Independent Tweeters) özelliği de bulunmaktadır.

Sistemlerini multimedya eğlencesi için kullanan PC kullanıcıları ise film ve müziklerden tam teşekkülü bir ses donanımını da Nomo hoparlör serisi ile alabilecekler.

Razer Nommo

Razer Nommo güncelik her türlü ihtiyaç için kullanabileceğiniz 2.0 ses sitemi olmasının yanında Custom Woven Glass Fiber 3 inçlik sürücüler ile tertemiz ve güçlü bir ses sunarak standart rakiplerinden çok daha üstün olduğunu da kanıtlıyor. Arkadan çıkan bass'lar ile daha yüksek bass seviyesi ve doygunluk oranı sunuluyor.

Çok yönlü kullanımı arttırmak amacı ile Automatic Gain Control özelliği ile bass'ları kontrol eden Razer Nommo bu şekilde bass dengesini tutarlı bir şekilde sürdürüyor. Bunun yanında EQ ayarlarını da dengeleyerek temiz dogun bir bass gelmesinisağlıyor.

Razer Nommo Chroma - Serinin ayrıca USB bağlantılı ve dahili DAC bulunan Chormo versiyonu da mevcut.

Nommo

Nommo Chroma

Nommo Pro

Donanım

· 2 x 3 inç Custom Woven Glass Fiber 3 inç Sürücüler

· Arka çıkışlı Bass Portları

· 2 x 3 inç Custom Woven Glass Fiber3 inç Sürücüler

· Arka çıkışlı Bass Portları

· 2 x 3 inç Tam Aralıklı Dupont™ Kevlar Kaplama Sürücüler

· 2x 0.8 inç İpek Kubbe Tweeterlar

· 1 x 6 inç Subwoofer (alttan çıkışlı)

· Control Pod

Özellikler

· Razer Chroma

· Dahili DAC

· THX Sertifikası

· Dolby Virtual Hoparlör

· Razer Chroma

Oyuncu Özellikleri

· Tutarlı Ses Yönlendirmesi

· Tutarlı Ses Yönlendirmesi

· Tutarlı Ses Yönlendirmesi

· Bağımsız Tweeterlar

Bağlantı

· 3.5mm

· 3.5mm, USB

· 3.5mm, USB, Optik, Bluetooth

Fiyat

· 124.99€

· 169.99€

· 579.99€

Okuyucu Yorumları