Redmi Note 13 Türkiye'de satışta: İşte özellikleri ve fiyatı

Xiaomi'nin yeni 13 serisinin temel modeli Redmi Note 13 Türkiye'deki raflarda yerini aldı. İşte telefonun fiyatı ve özellikleri...

Redmi Note 13 Türkiye'de satışta: İşte özellikleri ve fiyatı

Xiaomi'nin yeni 13 serisinin temeli model Redmi Note 13, 11,999 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla satışa çıktı.

Kamera özellikleriyle öne çıkan Redmi Note 13, 3x kayıpsız yakınlaştırma özelliğine sahip 108 MP ana kamera içeriyor ve kullanıcıların fotoğraflarını özelleştirmeleri için filmCamera filtreleriyle birlikte geliyor. 108 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş kamera ve 2 MP makro kameradan oluşan üçlü kamera kurulumuna ve 16 MP selfie kameraya sahip cihaz, Xiaomi Imaging Engine ile destekleniyor.

Redmi Note 13 FHD+ AMOLED bir ekran ile geliyor. 120Hz yenileme hızına sahip ekran, TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık, Titreşimsiz Ekran ve Sirkadiyen Dostu sertifikasyonlarına sahip. Bununla beraber Okuma modu gibi çeşitli özellikler içeren telefonda, seriye ilk kez eklenen ekran içi parmak izi sensörü yer alıyor. Dayanıklılık açısından telefon, IP54 toza ve suya karşı dayanıklılık sertifikasına sahip.

Redmi Note 13'ün kutusunda 33W gücünde hızlı şarj destekleyen bir adet şarj cihazı yer alırken, batarya kapasitesi 5.000mAh olarak belirlenmiş.