Ring "gelmiş geçmiş en kötü ürün" oldu!

Üretimi için büyük paralar harcanan bu ürün; "gelmiş geçmiş en kötü ürün" olmaktan kurtulamadı!

Gelmiş geçmiş en kötü ürün!

500.000 dolarlık Kickstarter hedefini 380.000 dolar aşan Ring, tanıtım videosunda vadettiği özellikleri sunamayarak hayal kırıklığına uğrattı.

Yüzük şeklindeki giyilebilir teknoloji, "yılın en ilginç giyilebilir teknolojilerinden bir tanesi olmayı" amaçlıyordu. Ancak yüzüğü inceleme fırsatı bulan Snazzy Labs, cihazın kullanımının zor ve tepki vermekte yavaş olduğunu keşfetmekle kalmadı, aynı zamanda çok büyük ve rahatsız olduğunu da söyledi. Bunun yanında yüzüğün TV'yi uzaktan kontrol etme gibi bazı işlevleri sunmayacağı da anlaşıldı. Snazzy Labs, ürünü "gelmiş geçmiş en kötü ürün" ilan etmeyi de ihmal etmedi!

Snazzy Labs'in incelemesini videomuzda izleyebilirsiniz.

İncelemede bahsedilen sorunlar arasında kablosuz şarj cihazının şarj pinleriyle temas etme ihtiyacı duyması, Ring'in hareketleri algılamadaki isabetinin çok düşük olması, sık sık yeniden başlatılmaya ihtiyaç duyması ve işlevlerin çalışması için Ring uygulamasını açmanın şart olması var.

Bu sorunların bir yazılım güncellemesiyle çözülme ihtimali elbette var, ancak yine de yaklaşık 900.000 dolar fon toplayan, 18 aydır geliştirilen ve 269 dolarlık bir fiyata satılan cihazın sanırız biraz daha iyi olması gerekiyordu.

Okuyucu Yorumları