S8 Sahipleri, S9'a Geçmek İçin Neden Bulamıyor

Samsung fan sitesi Sammobile'ın yaptığı bir anket, Galaxy S8 sahipleri ve Galaxy S9 ilgili ilginç bir gerçeği açığa çıkardı!

Galaxy S9'a geçmeye gerek var mı?

Geçen sene bir Samsung Galaxy S8 satın alan kullanıcının bu sene Galaxy S9'a yükseltme ihtimali, ne kadar yüksek?

Bu sorunun cevabını arayan Sammobile, okurları arasında düzenlediği ankette ilginç bir sonuç elde etti. Buna göre Galaxy S8 sahiplerinin yüzde 36'sı, Galaxy S8'den S9'a geçmek için yeterli bir sebep göremiyor. Ankete katılanlardan bazıları, Galaxy S9'un pil ve tasarım alanında yeterince değişiklik yapmadığını düşünüyor.

Galaxy S8 ve S9'un tasarımlarının neredeyse aynı olması, muhtemelen kullanıcıların ikna olmasını iyice zorlaştırıyor. Kamera alanında ciddi geliştirmeler olsa da, bu geliştirmeler her kullanıcıyı ikna etmemiş görünüyor.

Bunun yanında Sammobile'ın okur kitlesinin önemli bir kısmı, muhtemelen Samsung'un telefonların sevenler tarafından oluşuyor ve anketin sonuçları, gerçekteki durumu tam olarak yansıtmıyor olabilir.

Ankete katılanların yüzde 20'si, Samsung'un 2019'da çıkaracağı onuncu yıl telefonunu beklemeyi tercih edeceğini söylüyor. Firmanın bir sonraki amiral gemisinin daha önemli yeniliklerle gelmesi bekleniyor ve bu gerçek olursa, Galaxy S9 sahipleri için Galaxy S10'a geçmek daha tatmin verici olabilir.

Okuyucu Yorumları