Sahte kartuşu tespit eden yazılım!

HP'nin geliştirdiği bu yazılım, sahte ürün kullanıp kullanmadığınızı hemen anlıyor!

Sahteyi anlayan yazılım!

HP Baskı ve Görüntüleme Grubu, sahte baskı malzemelerinin üretimi ve satışlarıyla dünya çapında aktif olarak mücadele ediyor. HP, iş ortaklarını ve tüketicileri korumak; orijinal HP yazıcı kartuşlarının kalitesi ve değerine olan güvenlerine sahip çıkmak için, HP Sahtecilikle Mücadele (ACF) Programı'nı yürütüyor.

Sahtecilikle Mücadele Programı doğrultusunda, sahte HP yazıcı parçaları üreten yasadışı faaliyetlerin tespit edilmesi ve sona erdirilmesi için yerel ve küresel emniyet teşkilatlarıyla yakın işbirliği içinde hareket eden HP, bu program doğrultusunda, yeni teknolojiler ve çeşitli yazılımlar geliştirerek, şirketlerin ve kişilerin baskı maliyetlerini, sağlık standartlarını ve çevre hassasiyetlerini korumalarına öncülük ediyor.

Baskı maliyetlerinde tasarruf sağlanacak.

HP Baskı ve Görüntüleme Grubu, LaserJet yazıcıları için geliştirilen Toner Kartuşu Kimlik Doğrulama Programını kullanıcıların hizmetine sundu. Tüketicilerin, orijinal HP Toner Kartuşu satın aldıklarını doğrulamalarına ve bununla beraber sahte yahut dolum kartuşu tespit etmelerine yardımcı olacak Toner Kartuşu Kimlik Doğrulama Programı, kurumlara ve kişilere muhtemel bir sahtecilik var ise, anında bilgi veriyor.

Programın sundukları ve indirme bağlantısı

Programın sundukları ve indirme bağlantısı

Bu yazılım yardımıyla, HP, şirketlerin yılın sonunda baskı maliyetlerinde tasarruf etmelerini hedefliyor. Böylece, şirketler, baskı giderlerini doğru bir şekilde kontrol edebilecek ve; doküman alt yapılarını etkinleştirmek, baskı ve görüntüleme ortamını yönetmek ve iş akışını düzenlemek yoluyla en düşük baskı maliyetine sahip yüksek sayıda kalitede baskı süreçlerine sahip olabilecek.

HP Toner Kartuşu Kimlik Doğrulama Programı, yazıcıya yerleştirilen kartuşun Orijinal HP LaserJet toner kartuşu olmasının yanı sıra yenilenmiş, yeniden doldurulmuş, kopyalanmış veya sahte kartuş gibi alternatif bir malzeme olup olmadığının doğrulamasını yapıyor. Eğer kartuş, orijinal bir HP kartuşu değilse, kullanıcılara muhtemel bir sahtecilik ile ilgili ek bilgiler veriliyor. Program aracılığıyla, uyarı geldiğinde, kullanıcı Orijinal HP kartuşu satın almış olduğunu düşünüyorsa, sahte olması muhtemel olan kartuşu şikayet etmek üzere HP'nin Sahtecilikle Mücadele web sitesi adresine yönlendiriliyor.

HP Türkiye Baskı ve Görüntüleme Grubu Ülke Müdürü Arzu İlhan Babaoğlu'na göre "Sahte toner kartuşları son derece güvenilmez, sağlıksız ve çevreye zararlı olması nedeniyle kötü sonuçlar ortaya çıkarıyor. Bu nedenle, müşterilerimizin bu kartuşları tespit edebildiğinden emin olmak istiyoruz." dedi.

HP Toner Kartuşu Kimlik Doğrulaması Programı, aşağıdakiler de dahil olmak üzere pek çok HP yazıcı modeli tarafından sunulan, tüketiciyi gözeten bir program:

• HP Color LaserJet Pro CP5225 Serisi
• HP LaserJet Pro M1530 MFP Serisi
• HP LaserJet Pro P1100 Serisi
• HP LaserJet Pro P1560 Serisi
• HP LaserJet Pro P1600 Serisi

Programı indirmek için bu adresi ziyaret edin.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları