Samsung, Android 6 test kullanıcıları arıyor!

Samsung'un yeni adımı, Android 6.0 güncellemesinin pek çok Galaxy cep için yakın olduğunu gösteriyor

Marshmallow çok yakın!

Samsung'un hangi telefonlarına Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin geleceğini henüz resmi olarak bilmiyoruz. Bugüne kadar 2015'te çıkan amiral gemilerinin önümüzdeki haftalarda güncellenmesi bekleniyordu. Samsung'un tester arayışı ise işlerin gerçekten bu yönde ilerlediğini gösteriyor.

Koreli devin Güney Kore'de beta tester aradığını duyurmasının ardından, Samsung UK'in de test kullanıcısı arayışında olduğu ortaya çıktı. Beta programına katılmak isteyen Birleşik Krallık vatandaşları, buradan bir Samsung hesabı oluşturarak Galaxy Care uygulamasını indirebiliyorlar. Kullanıcıların bu uygulamayı kurduktan sonra Galaxy Beta Program kaydını tamamlamaları gerekiyor. Bu adımın sonrasında Android Marsmhallow'un cihaza özel bir beta sürümünü indirmenize izin veriliyor.

Beta testine kaç kullanıcının katılabileceği ise şimdilik bilinmiyor (bu yüzdenİngiltere'de yaşayanların ve Android 6.0'ı denemek isteyenlerin elini çabuk tutmasında fayda var). Tüm bunlar, Marshmallow güncellenmesinin final sürüme oldukça yakın olduğunun bir işareti.

Okuyucu Yorumları