Samsung'dan dünyanın ilk kavisli OLED TV'si!

Samsung, dünyanın ilk kavisli OLED TV'sini ortaya çıkardı! İşte o TV ve işlevleri...

Samsung'dan kavisli TV!

Samsung, Las Vegas'ta 8-11 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES), ev eğlence sistemlerinde inovasyon tanımında çıtayı bir kademe daha yükselterek, Kavisli OLED TV'sini görücüye çıkardı. Samsung OLED TV; kavisli yapısıyla, içeriğe çok daha fazla derinlik kazandırıyor ve gerçek hayata daha yakın bir izleme deneyimi sunuyor.

Bunun yanı sıra, geleneksel düz ekranlarda (Flat Panel TV) mümkün olmayan sarmal panorama etkisi sayesinde tüketiciler, Kavisli OLED TV'nin keyfini azami ölçüde yaşama fırsatı elde ediyor. Kullanıcılar, geniş arazi görüntüleri ve doğa manzaraları gibi büyüleyici görüntüleri izlerken, bu muhteşem görüntüler tarafından sarmalanmış gibi hissedecekler.

Ekran teknolojileri konusundaki uzmanlığını kullanan Samsung, rahat bir izleyici deneyimi sağlayabilmek amacıyla Kavisli OLED TV'nin görüntü kalitesini de üst düzeye çıkardı. Kavisli ekran sayesinde kullanıcı ile televizyon arasındaki mesafe hemen her açıdan aynı kaldığı için her türlü görsel içerik, insan gözü için de konforlu bir deneyime dönüşüyor.

Bu geleceğin teknolojisini birinci elden deneyimlemek amacıyla CES'teki standımızı ziyaret edebilirsiniz. Samsung ürünleri, Las Vegas Kongre Merkezi'nin Merkez Salonu'nda 12004 numaralı stantta 11 Ocak tarihine kadar sergilenecek.

Okuyucu Yorumları